Gratis Spel

Jack Sparrow Mot Krabbor

Pirater spel

Jack sparrow mot krabbor

Jack Sparrow Mot Krabbor Betyg: 7/10

Jack sparrow mot krabbor spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Hjälp Jack Sparrow att konfrontera krabbor i detta gratis på nätet spel. Du skjuter dem när de är i rörelse, stoppa hindra dem till Jack. Smäll krabbor innan de når kaptenen. I varje nivå du måste döda hur många krabbor som talar om att gå till nästa, och varje gång det blir fler krabbor. En uppsättning enkel men dynamisk, eftersom nivån stiger, blir komplicerad gradvis. Till vilken nivå får du?

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 15166 gånger online. Klassificering 1391 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 142 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 15166 gånger
Jack Sparrow Mot Krabbor

Ett spel av filmen Pirates of the Caribbean - Vid världens ande, med kapten Jack Sparrow som huvudperson. Krabbor tar karibiska stränder.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Jack Sparrow Mot Krabbor för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Pirater flash spel som heter Jack Sparrow Mot Krabbor. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Jack Sparrow Mot Krabbor och det är relaterat till Pirater. Vår nya spel Jack Sparrow Mot Krabbor är en av de bästa spelen i Pirater kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Jack Sparrow Mot Krabbor som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Jack Sparrow Mot Krabbor
TILLBAKA

Pirater mest spelade spelen

Bygga ett Piratskepp SPELA ►

Bygga ett piratskepp

4
4 av 10 - 7746 röster
Spelas
92208
gånger

Piratskepp kreatörer är ett spel där du ska bygga ett piratskepp att resa och utforska de sju värld av haven. För det klickar du ett element som finns i botten av skärmen och du drar den till den plats där du vill placera det.

Söka de Skatter SPELA ►

Söka de skatter

5
5 av 10 - 942 röster
Spelas
28439
gånger

Svart skägg har förlorat sina skatter och han inte där är det. Hjälp Kapten Pete komma till skatter innan svarta skägg gör det. Akta dig för skelett som pekar i riktning av skatter och kontrollera rullar som berättar om kan vara skatter. Akta några lådor som innehåller krut och de kan explodera. För söka skatter, kommer du att använda piltangenterna.