Gratis Spel

hängande pirat

Pirater spel

Hängande pirat

Hängande pirat Betyg: 8/10

Hängande pirat spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna roliga piratspel har ett enkelt mål. Du måste flytta upp med kapten Skyro, kastar ett ankare ankare moln och stigande repet. Du måste samla mynt, och du måste vara noga med att inte falla i rymden eller krascha in hinder med spikar.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 5747 gånger online. Klassificering 3670 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 8.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 8 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 5747 gånger
hängande pirat

Spelet kapten Skyro var speciellt utformad för mobiltelefoner iPhone och Android smartphone, och nu kan du spela det här beroendeframkallande spelet på din dator tack vare vår hemsida. Njut av dessa roliga piratspel helt gratis på din dator.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter hängande pirat för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Pirater flash spel som heter hängande pirat. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter hängande pirat och det är relaterat till Pirater. Vår nya spel hängande pirat är en av de bästa spelen i Pirater kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter hängande pirat som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

hängande pirat
TILLBAKA

Pirater mest spelade spelen

Bygga ett Piratskepp SPELA ►

Bygga ett piratskepp

4
4 av 10 - 7746 röster
Spelas
92208
gånger

Piratskepp kreatörer är ett spel där du ska bygga ett piratskepp att resa och utforska de sju värld av haven. För det klickar du ett element som finns i botten av skärmen och du drar den till den plats där du vill placera det.

Söka de Skatter SPELA ►

Söka de skatter

5
5 av 10 - 942 röster
Spelas
28439
gånger

Svart skägg har förlorat sina skatter och han inte där är det. Hjälp Kapten Pete komma till skatter innan svarta skägg gör det. Akta dig för skelett som pekar i riktning av skatter och kontrollera rullar som berättar om kan vara skatter. Akta några lådor som innehåller krut och de kan explodera. För söka skatter, kommer du att använda piltangenterna.