Gratis Spel

Fånga de Faktorer

Pirater spel

Fånga de faktorer

Fånga de Faktorer Betyg: 6/10

Fånga de faktorer spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta spel har spelaren att samla alla objekt för att hitta utgång på varje nivå så snabbt som möjligt och undvika dödliga fällor och fiender och använda olika föremål som studsmatta. Spelet har tre svårighetsgrader: lätt för nybörjare, medel för erfarna spelare och tuff för hårda poäng jägare - så att alla kan välja lämplig svårigheter. För det här spelet kommer du att använda piltangenterna.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 11268 gånger online. Klassificering 1604 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 140 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 11268 gånger
Fånga de Faktorer

rom, fartyg, skatt,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Fånga de Faktorer för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Pirater flash spel som heter Fånga de Faktorer. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Fånga de Faktorer och det är relaterat till Pirater. Vår nya spel Fånga de Faktorer är en av de bästa spelen i Pirater kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Fånga de Faktorer som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Fånga de Faktorer
TILLBAKA

Pirater mest spelade spelen

Bygga ett Piratskepp SPELA ►

Bygga ett piratskepp

4
4 av 10 - 7746 röster
Spelas
92234
gånger

Piratskepp kreatörer är ett spel där du ska bygga ett piratskepp att resa och utforska de sju värld av haven. För det klickar du ett element som finns i botten av skärmen och du drar den till den plats där du vill placera det.

Söka de Skatter SPELA ►

Söka de skatter

5
5 av 10 - 942 röster
Spelas
28467
gånger

Svart skägg har förlorat sina skatter och han inte där är det. Hjälp Kapten Pete komma till skatter innan svarta skägg gör det. Akta dig för skelett som pekar i riktning av skatter och kontrollera rullar som berättar om kan vara skatter. Akta några lådor som innehåller krut och de kan explodera. För söka skatter, kommer du att använda piltangenterna.