Gratis Spel

Växande Patiens

Patiens spel

Växande patiens

Växande Patiens Betyg: 5/10

Växande patiens spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis på nätet spel vi införa en annan typ av patiens. I den centrala delen av styrelsen ska placera suited kort i stigande och fallande i vissa andra. Men på kanterna kan stapla korten i samma färg i stigande såväl i fallande, för att få korten du behöver för centrala högar. Med denna enkla patiens du tillbringar en lång tid underhållande, för de gånger då du inte vet riktigt vad jag ska göra.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 30411 gånger online. Klassificering 1243 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 82 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 30411 gånger
Växande Patiens

Den patiens kortspel är en av de första spelen som kan spelas på datorn, som det kom förinstallerat när de släppt några operativsystem som Windows 95, som den legendariska Röj.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Växande Patiens för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Patiens flash spel som heter Växande Patiens. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Växande Patiens och det är relaterat till Patiens. Vår nya spel Växande Patiens är en av de bästa spelen i Patiens kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Växande Patiens som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Växande Patiens
TILLBAKA

Patiens mest spelade spelen

Traditionella Patiens SPELA ►

Traditionella patiens

3
3 av 10 - 11484 röster
Spelas
292181
gånger

Denna gratis online spel ger den traditionella patiens på datorn. En enda spelare. Du har flera högar av kort med framsidan uppåt sett kort. Du måste placera korten i topp fyra pålar, som är de kostymer i leken. Du måste börja med en och arbeta upp i stigande ordning med numren på de kort värde, för att avsluta med kortet av kungen. Målet med spelet är att placera alla kort från leken i högar av toppen. Om du får slut på kort på skärmen du vinna spelet. Och se till att du har ...

Patiens SPELA ►

Patiens

3
3 av 10 - 846 röster
Spelas
84564
gånger

Denna gratis online spel patiens ger livet tillbaka till din dator. Att döda dessa tider döda, ta en patiens spel och bli underhållen. Du måste placera korten i ordning. Du måste börja med ess, sedan två, tre och så vidare. Placera alla nummer i ordning och slutar med siffrorna i kortleken. Ett spel för att sortera breven av siffrorna. De kort du redan massor och måste gå bort kort att gå se korten du behöver. En patiens kortspel att spela ensam på datorn över internet.

Roligt Patiens SPELA ►

Roligt patiens

5
5 av 10 - 1262 röster
Spelas
19308
gånger

Gillar att spela en patiens. För det, klicka och dra de kort som du vill ersätta.