Gratis Spel

Mysteriet Med Det Övergivna Huset

Mysterium spel

Mysteriet med det Övergivna huset

Mysteriet Med Det Övergivna Huset Betyg: 6/10

Mysteriet med det Övergivna huset spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Din bil gått sönder i mitten av ingenstans, så tag din ficklampa från bålen, huvudet du mot ett hus. Du har en dålig känsla i magen, men vad val har du? Du anger den mystiska mörka hus och du måste söka rummen i det huset för att hitta objekt och ledtrådar för att lösa mysteriet med vad som hände med ägaren av huset.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 16566 gånger online. Klassificering 1466 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 436 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 16566 gånger
Mysteriet Med Det Övergivna Huset

I detta gratis nätet spel, måste du klicka överallt kan du söka efter ledtrådar. Här en viktig ledtråd: Klicka på numret 11 på klockan som är i köket.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Mysteriet Med Det Övergivna Huset för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Mysterium flash spel som heter Mysteriet Med Det Övergivna Huset. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Mysteriet Med Det Övergivna Huset och det är relaterat till Mysterium. Vår nya spel Mysteriet Med Det Övergivna Huset är en av de bästa spelen i Mysterium kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Mysteriet Med Det Övergivna Huset som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Mysteriet Med Det Övergivna Huset
TILLBAKA

Mysterium mest spelade spelen

Mysteriet med en Spökstad SPELA ►

Mysteriet med en spökstad

5
5 av 10 - 126 röster
Spelas
13971
gånger

I detta gratis på nätet spel, du skickas för att undersöka en gammal spökstad som har fått namnet ekon av det förflutna. Denna plats byggdes av en religiös kult tillbaka i 70-talet. Vissa säger att många konstiga och hemska händelserna ägde rum. Det har också förekommit flera påståenden om tragedin och våld, av vilka ingen har haft någon betydande bevis för att backa dem. Det är ditt jobb att göra en grundlig utredning och se vad du kan avslöja.

hitta objekt SPELA ►

Hitta objekt

6
6 av 10 - 42 röster
Spelas
9463
gånger

I det här spelet på nätet måste koncentrera svårt att hitta objekt som behöver budbäraren av hertigen att fortsätta sin resa. Om du hittar alla objekt mycket snabbt du kommer att uppnå 3 stjärnor, och det betyder att din belöning i guld kommer att vara mycket högre. Om du tar för mycket du kommer att tjäna mindre pengar.