Gratis Spel

Repa Simulator

Musik spel

Repa simulator

Repa Simulator Betyg: 9/10

Repa simulator spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis på nätet spelet kan du känna dig som en riktig DJ befälet av rätterna. Det finns tre nivåer på vilka du kan välja från början, med tre olika svårighetsgrader, men också fler element som samverkar. Operationen är mycket enkel, behöver du bara flytta musen över elementen att släppa olika ljud. Du kan även aktivera och inaktivera objekt och skivor förändring. Visa att du har musikalisk talang och lämna dina vänner förvånad med din session!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 10745 gånger online. Klassificering 1938 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 9.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Betyg baseras på 158 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 10745 gånger
Repa Simulator

Konsten att repan är en DJ eller turntablist teknik som innebär att man går en vinyl skiva under nålen i två riktningar, samtidigt interagera med blekna på mixern eller skivspelare.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Repa Simulator för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Musik flash spel som heter Repa Simulator. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Repa Simulator och det är relaterat till Musik. Vår nya spel Repa Simulator är en av de bästa spelen i Musik kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Repa Simulator som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Repa Simulator
TILLBAKA

Musik mest spelade spelen

Emulator piano online SPELA ►

Emulator piano online

3
3 av 10 - 19508 röster
Spelas
221826
gånger

Simulator att spela piano på nätet som låter dig spela på tangenterna med endast röra bokstavstangenterna på tangentbordet och röra vid hennes låter som ett riktigt piano. En gratis emulator för att spela piano på datorn med riktigt piano ljud. Du kan använda knapparna på tangentbordet eller tryck på vänster musknapp på de virtuella knapparna och toner riktigt ljud. Använd detta spel för att träna med noter, noter och spela allt du vill ha musik. Kul och utbildning i en och sam ...

Spela Piano SPELA ►

Spela piano

3
3 av 10 - 10924 röster
Spelas
154282
gånger

I denna musik spel måste du spela piano för att skriva en rock melodi. Att spela piano, kommer du puls vänster knapp musen över nyckeln och ändra andra viktiga i piano, flyttar du musen.

Xylofon Master SPELA ►

Xylofon master

6
6 av 10 - 5130 röster
Spelas
64912
gånger

Komponera din egen musik med denna stora xylofon! Instruktioner: spela med tangentbordet, med knapparna A, S, D, F, J, K, L, och,. Tryck på var och en av nycklarna när bokstaven i färgen når det gula fältet. Ha kul!