Gratis Spel

Vinter Bistro

Matlagning spel

Vinter bistro

Vinter Bistro Betyg: 6/10

Vinter bistro spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Hjälp Sandy Claus köra denna coola vinter bistro där de små barnen kommer att äta och dricka läckra grejer. Sätt varje barn på en stol vid ett tomt bord, ta hans beställning och tjäna honom så snabbt och korrekt som möjligt. Var uppmärksam på vad barnen ordning och servera dem med att kakor och drycker de vill ha. När en kund lämnar bistron glöm inte att samla in pengar och rengör bordet för nästa kund. Försök att arbeta snabbt och effektivt för att göra barnen glada och få tillräckligt med poäng för nästa nivå i spelet.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9088 gånger online. Klassificering 2484 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 34 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9088 gånger
Vinter Bistro

Restaurangen i detta gratis på nätet spel har en jultema, och vad det tjänar också. Den är fullt av söta livsmedel och drycker.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Vinter Bistro för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Matlagning flash spel som heter Vinter Bistro. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Vinter Bistro och det är relaterat till Matlagning. Vår nya spel Vinter Bistro är en av de bästa spelen i Matlagning kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Vinter Bistro som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Vinter Bistro
TILLBAKA

Matlagning mest spelade spelen

Tropisk Mix SPELA ►

Tropisk mix

4
4 av 10 - 5302 röster
Spelas
87113
gånger

I viss tidpunkt, måste du samla alla ingredienser i den cocktail som visas på den vänstra sidan av spelet. Du måste fånga den som faller ingredienser i den ordning de placeras, från nedåt uppåt. Om du får ett fel ingredienser, måste du börja om!

Mat & Dryck SPELA ►

Mat & dryck

5
5 av 10 - 5128 röster
Spelas
67831
gånger

Detta spel har en hel del mat och dryck bilder. Kommer ni att kunna gissa vad det är innan tiden är ute? Försök att ha roligt!

Matlagning för familjen SPELA ►

Matlagning för familjen

5
5 av 10 - 3422 röster
Spelas
55520
gånger

Matlagning mani är en rolig matlagning spel. I spelet är du frun i huset och din familj (make och barn) kommer att ringa, be om en måltid, och du måste laga den mat som de beställt. För det här spelet kommer du att använda musen.