Gratis Spel

Konditori

Matlagning spel

Konditori

Konditori Betyg: 7/10

Konditori spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Släng ihop de olika lagren av läckra kakor för dina kunder. Hantera kund tålamod med hjälp av rykande varmt kaffe och sockervadd som kommer att sätta ett leende i ansiktet på sina barn. När dina färdigheter som chef för butiken förbättra, kommer du att kunna spendera dina vinster på bättre utrustning!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8682 gånger online. Klassificering 2618 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 54 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8682 gånger
Konditori

Konditori bakar upp sitt eget speciella märke Tidshantering kul! Konditori har alla ingredienser för en bra tid!

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Konditori för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Matlagning flash spel som heter Konditori. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Konditori och det är relaterat till Matlagning. Vår nya spel Konditori är en av de bästa spelen i Matlagning kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Konditori som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Konditori
TILLBAKA

Matlagning mest spelade spelen

Tropisk Mix SPELA ►

Tropisk mix

4
4 av 10 - 5302 röster
Spelas
87113
gånger

I viss tidpunkt, måste du samla alla ingredienser i den cocktail som visas på den vänstra sidan av spelet. Du måste fånga den som faller ingredienser i den ordning de placeras, från nedåt uppåt. Om du får ett fel ingredienser, måste du börja om!

Mat & Dryck SPELA ►

Mat & dryck

5
5 av 10 - 5128 röster
Spelas
67831
gånger

Detta spel har en hel del mat och dryck bilder. Kommer ni att kunna gissa vad det är innan tiden är ute? Försök att ha roligt!

Matlagning för familjen SPELA ►

Matlagning för familjen

5
5 av 10 - 3422 röster
Spelas
55520
gånger

Matlagning mani är en rolig matlagning spel. I spelet är du frun i huset och din familj (make och barn) kommer att ringa, be om en måltid, och du måste laga den mat som de beställt. För det här spelet kommer du att använda musen.