Gratis Spel

Klättra Göra Matematik

Matematik spel

Klättra göra matematik

Klättra Göra Matematik Betyg: 7/10

Klättra göra matematik spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis nätet spel, är ditt mål att klättra till toppen av berget genom att svara enkla matematiska frågor snabbare än din motståndare (datorn eller människa). Varje tur gör ett korrekt svar du flytta upp på berget 1, 2 eller 3 steg baserat på hur hårt frågan var, eller tillbaka samma antal steg om du svarar fel.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 13435 gånger online. Klassificering 1564 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 378 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 13435 gånger
Klättra Göra Matematik

Du får olika IQ-poäng för att besvara en fråga på rätt sätt. Du är också poäng bonus IQ för att besvara en fråga på mindre än 10 sekunder. Håll utkik efter uppstart, kan de hjälpa dig i din klättra upp på berget.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Klättra Göra Matematik för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Matematik flash spel som heter Klättra Göra Matematik. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Klättra Göra Matematik och det är relaterat till Matematik. Vår nya spel Klättra Göra Matematik är en av de bästa spelen i Matematik kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Klättra Göra Matematik som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Klättra Göra Matematik
TILLBAKA

Matematik mest spelade spelen

Lägga 10 till Zuma SPELA ►

Lägga 10 till zuma

1
1 av 10 - 41520 röster
Spelas
302587
gånger

I det här spelet finns det rader av bollar med nummer på dem. Du kan skjuta bollar för att lägga till nya kulor till linjen. När bollarna du skjuter och bollar bredvid lägga till upp till 10, dessa bollar kommer att förstöras. Du kan också förstöra en grupp av samma numrerade bollar med bara en boll. När du förstöra alla bollarna du kan gå vidare till nästa nivå. Om bollarna når hålet, så du förlorar spelet. Ibland blir det mynt som visas på skärmen kan du skjuta mynt för ...

Minne och Nummer SPELA ►

Minne och nummer

4
4 av 10 - 7452 röster
Spelas
95420
gånger

Målet med spelet är klart alla bitar gör rätt verksamhet Du har tre sätt att på det. 1 - paret resultatet av operationen med ett nummer. 2 - två siffror lika 3 - två med samma resultat.