Gratis Spel

Gissa Antalet Bollar

Matematik spel

Gissa antalet bollar

Gissa Antalet Bollar Betyg: 5/10

Gissa antalet bollar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta spel kommer du att se att räkna kulorna har aldrig varit så roligt. För det behöver du gissa så snabbt du kan hur många kulor finns på skärmen. Du kommer att förlora livet om du har en felaktig uppskattning och du kommer att vinna liv om du gissa hur många bollar. För att säga hur många bollar, visas det fyra siffror och klicka på pilarna för varje siffra, kommer ni att säga hur många bollar.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 20456 gånger online. Klassificering 932 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 2636 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 20456 gånger
Gissa Antalet Bollar

gissa ett nummer, räkna kulorna, säger det exakta antalet,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Gissa Antalet Bollar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Matematik flash spel som heter Gissa Antalet Bollar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Gissa Antalet Bollar och det är relaterat till Matematik. Vår nya spel Gissa Antalet Bollar är en av de bästa spelen i Matematik kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Gissa Antalet Bollar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Gissa Antalet Bollar
TILLBAKA

Matematik mest spelade spelen

Lägga 10 till Zuma SPELA ►

Lägga 10 till zuma

1
1 av 10 - 41520 röster
Spelas
302587
gånger

I det här spelet finns det rader av bollar med nummer på dem. Du kan skjuta bollar för att lägga till nya kulor till linjen. När bollarna du skjuter och bollar bredvid lägga till upp till 10, dessa bollar kommer att förstöras. Du kan också förstöra en grupp av samma numrerade bollar med bara en boll. När du förstöra alla bollarna du kan gå vidare till nästa nivå. Om bollarna når hålet, så du förlorar spelet. Ibland blir det mynt som visas på skärmen kan du skjuta mynt för ...

Minne och Nummer SPELA ►

Minne och nummer

4
4 av 10 - 7452 röster
Spelas
95420
gånger

Målet med spelet är klart alla bitar gör rätt verksamhet Du har tre sätt att på det. 1 - paret resultatet av operationen med ett nummer. 2 - två siffror lika 3 - två med samma resultat.