Gratis Spel

Revansch i Siffror

Matematik spel

Revansch i siffror

Revansch i Siffror Betyg: 5/10

Revansch i siffror spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

hitta par mellan tal och operationer. Visa dig med det här spelet. Du måste vara snabb och smart för att avsluta spelet! Det huvudsakliga målet med spelet är klart alla bitar gör rätt numeriska operationer. För detta behöver du: 1 - Välj antalet A. 2 - Välj (+,-,/,%). 3 - Välj det antal B. 4 - Välj resultatet. Observera: Om du tror att operationen är korrekt, tryck på "Yes"-knappen. Om du vill avbryta trycker du på "No"

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 52664 gånger online. Klassificering 298 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 4424 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 52664 gånger
Revansch i Siffror

matematik, grundläggande operationer, räkna, siffror

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Revansch i Siffror för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Matematik flash spel som heter Revansch i Siffror. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Revansch i Siffror och det är relaterat till Matematik. Vår nya spel Revansch i Siffror är en av de bästa spelen i Matematik kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Revansch i Siffror som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Revansch i Siffror
TILLBAKA

Matematik mest spelade spelen

Lägga 10 till Zuma SPELA ►

Lägga 10 till zuma

1
1 av 10 - 41520 röster
Spelas
302587
gånger

I det här spelet finns det rader av bollar med nummer på dem. Du kan skjuta bollar för att lägga till nya kulor till linjen. När bollarna du skjuter och bollar bredvid lägga till upp till 10, dessa bollar kommer att förstöras. Du kan också förstöra en grupp av samma numrerade bollar med bara en boll. När du förstöra alla bollarna du kan gå vidare till nästa nivå. Om bollarna når hålet, så du förlorar spelet. Ibland blir det mynt som visas på skärmen kan du skjuta mynt för ...

Minne och Nummer SPELA ►

Minne och nummer

4
4 av 10 - 7452 röster
Spelas
95420
gånger

Målet med spelet är klart alla bitar gör rätt verksamhet Du har tre sätt att på det. 1 - paret resultatet av operationen med ett nummer. 2 - två siffror lika 3 - två med samma resultat.