Gratis Spel

Minne och Nummer

Matematik spel

Minne och nummer

Minne och Nummer Betyg: 4/10

Minne och nummer spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Målet med spelet är klart alla bitar gör rätt verksamhet Du har tre sätt att på det. 1 - paret resultatet av operationen med ett nummer. 2 - två siffror lika 3 - två med samma resultat.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 96715 gånger online. Klassificering 122 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 7452 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 96715 gånger
Minne och Nummer

minne, matematiska operationer, siffror,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Minne och Nummer för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Matematik flash spel som heter Minne och Nummer. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Minne och Nummer och det är relaterat till Matematik. Vår nya spel Minne och Nummer är en av de bästa spelen i Matematik kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Minne och Nummer som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Minne och Nummer
TILLBAKA

Matematik mest spelade spelen

Lägga 10 till Zuma SPELA ►

Lägga 10 till zuma

1
1 av 10 - 41528 röster
Spelas
304368
gånger

I det här spelet finns det rader av bollar med nummer på dem. Du kan skjuta bollar för att lägga till nya kulor till linjen. När bollarna du skjuter och bollar bredvid lägga till upp till 10, dessa bollar kommer att förstöras. Du kan också förstöra en grupp av samma numrerade bollar med bara en boll. När du förstöra alla bollarna du kan gå vidare till nästa nivå. Om bollarna når hålet, så du förlorar spelet. Ibland blir det mynt som visas på skärmen kan du skjuta mynt för ...

Math Cross Sökning SPELA ►

Math cross sökning

5
5 av 10 - 11012 röster
Spelas
62575
gånger

Detta är en intensiv lägga spel! Instruktioner: Klicka och dra musen för att cirkeln siffrorna. cirkel siffrorna vertikalt horisontellt eller diagonalt och hitta summan man ber om. kontrollprogram: brand: vänster musknapp, flyttning: musen.