Gratis Spel

Lärande

Spela lärande spel

Lärande Spel

Lärande spel så att du kan ha roligt varje dag på våra webbplats, utan att installera eller ladda ner något. Din online fritid och nöjesområde.

Lärande gratis spel

Kommentera!
Rösta!
Dela!
Delicious
Rekommenderad lärande spel

Nordamerika

 nordamerika spel SPELA ►

I det här spelet måste du hitta den nordamerikanska länder (USA, Kuba, Mexiko, Kanada eller något annat) att datorn säger till dig. Att lokalisera land, måste du klicka på ett land som är färgad. Du har tio skift och tre möjligheterna till varje skift. Slutresultatet är summan av varje enskild poäng.

Lärande gratis spel att spela gratis på svenska och lärande gratis flash spel att leka med de nyaste spelen varje dag

Lärande online spel

Nytt i lärande

Lärande

Gratis spela Onlinespel på svenska. Pedagogiska spel för barn att lära sig och utbilda samtidigt ha roligt med dessa speciella aktiviteter för dem. Spel för barn i förskolan och på låg. Aktiviteter där barnen måste göra saker du lär dig saker. Pedagogiska spel. Spel för lärare. Aktiviteter för språkinlärning, ord, språk eller samordning. Pedagogiska spel att spela online. Lärande spel. Aktiviteter för personalen utbildning, som är ett stöd i denna samling med speciella innehåll. Ämnen som kan tjäna barnen att lära sig saker, innehåll med undervisande syfte. Lär dig engelska med alla de aktiviteter som är relaterade till de ord på det språket. Korsord och andra tidsfördriv som måste träna med de engelska orden. Lärande med kartor över länderna, orden, språket eller språken.

lärande Gratis Spel som är riktigt roligt att spela gratis lärande flash spel. Denna kategori är relaterad till pedagogiska spel. lärande spel. pedagogiska spel. barnen kan lära sig medan de spelar med aktiviteter som är nya saker eller att fungera som förstärkning. lärorika förstärkning aktiviteter. spel att lära sig saker när man spelar, som tjänar till att överföra kunskap eller träna de saker du lär dig i klasser. lär och ha kul på samma gång. barn kan bli uttråkad i klassen, att innehållet kan vara mycket torrt, gör denna kollektion för dem att se och göra saker som de har roligt när man lär sig eller praktisera. utbildning är en mycket viktig och grundläggande för utvecklingen av en person, här kan du öva och lära sig saker.. Här hittar du lärande gratis spel att spela i svenska utan att behöva installera eller ladda ner något på datorn, våra innehållet är 100% tillförlitliga. Nytt lärande spel som uppdateras varje dag och de bästa spelen för barn. lärande dagliga gratis spel och videospel som du kan använda från datorn och dela dem med dina vänner och kontakter på sociala nätverk som Facebook, Twitter eller Google Plus.