Gratis Spel

Magma 2

Labyrint spel

Magma 2

Magma 2 Betyg: 6/10

Magma 2 spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Magma måste returnera heliga stenar och återställa ordningen till hans värld. Att förväg måste du explodera klipporna och hitta diamanterna. När du har hittat dem, placera dem i containrar med motsvarande färger. Instruktioner: Använd piltangenterna för att styra Magma. Space bar att placera en bomb.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 16074 gånger online. Klassificering 1138 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 1126 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 16074 gånger
Magma 2

Magma, labyrint, stenar, bomber, buggar,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Magma 2 för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Labyrint flash spel som heter Magma 2. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Magma 2 och det är relaterat till Labyrint. Vår nya spel Magma 2 är en av de bästa spelen i Labyrint kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Magma 2 som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Magma 2
TILLBAKA

Labyrint mest spelade spelen

En Labyrint SPELA ►

En labyrint

6
6 av 10 - 6010 röster
Spelas
53701
gånger

Varje sekund räknas i flera nivå labyrint spel. Dra en linje så fort du kan ta den kortaste vägen. Den kortare sträckan och snabbare du är, desto fler poäng får du! Instruktioner: klicka på stjärnan och gå genom en labyrint för att komma till mållinjen.

Frigöra Prinsessa SPELA ►

Frigöra prinsessa

3
3 av 10 - 5606 röster
Spelas
50881
gånger

Prinsessa pumpor har kidnappats av den onde Gordon ohyggliga. Om du vill rädda henne måste man övervinna 30 labyrinter som Gordon har skapat. I dessa labyrinter, måste du samla alla godis majs, undvika Gordon hantlangare. Gordon hantlangare är törstiga fladdermöss, ont bananer, spöken och andra mer.

den Stora Fly SPELA ►

Den stora fly

6
6 av 10 - 5536 röster
Spelas
41563
gånger

Ett stort fängelse fly spel! Försök att fly från fängelset själv. Nästa version kommer att vara 2 spelare! Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta.