Gratis Spel

Vad Korten

Kortspel spel

Vad korten

Vad Korten Betyg: 3/10

Vad korten spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Färgen på däck hjärtan visas i botten av skärmen och du måste satsa på den bokstav du vill ha (Ess, 2, 3, J, Q, K eller annan bokstav). 2 ikoner som sätter vinner och förlorar visas högst upp på kort och på dessa ikoner visas kort när du börjar spelet. Spelet börjar när du klickar med musen på ikonen affären. Att satsa, du klickar med musen på kortet.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9795 gånger online. Klassificering 2217 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 3.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 182 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9795 gånger
Vad Korten

poker, blackjack, franska däck,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Vad Korten för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Kortspel flash spel som heter Vad Korten. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Vad Korten och det är relaterat till Kortspel. Vår nya spel Vad Korten är en av de bästa spelen i Kortspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Vad Korten som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Vad Korten
TILLBAKA

Kortspel mest spelade spelen

UNO Kortspel SPELA ►

Uno kortspel

6
6 av 10 - 191644 röster
Spelas
1682166
gånger

Det klassiska UNO kortspel att spela online. Du spelar mot tre andra spelare, i det här fallet din dator gör alla tre tecken. Det spelas med musen och syftet med spelet är slut på kort först. Du kommer att tjäna poäng. Spelet kommer från Disney.co.uk Games. Du måste lägga korten har samma färg eller samma nummer som visas ovanför högen av brev. Massor av speciella kort, som jokern som gör att du kan lägga något kort, hoppa skift eller ändra riktningen på spelet. Du kommer att v ...

Golf Solitaire SPELA ►

Golf solitaire

4
4 av 10 - 3434 röster
Spelas
42877
gånger

Flytta alla kort som är spridda över skärmen till kortlek. Du kan bara flytta ett kort som är högre eller lägre än det översta kortet i högen på rätt punkt. Du kan också lägga till ett brev vänt däcket. Visa dra kort och använda dem för att gå att ta bort andra kort på bordet. Målet är att rensa hela tabellen för kort som är utbredd. En enda spelare kan ha lite kul tid utan att behöva spela mot vem som helst. Ett spel av tålamod, skicklighet och intelligens.

Luckor Solitaire SPELA ►

Luckor solitaire

6
6 av 10 - 2770 röster
Spelas
37879
gånger

Ordna korten så att korten i varje rad går från 2 till K och är i samma färg. När det finns en lucka till höger om ett kort, kan du flytta det kort som är i samma färg och en punkt högre. När skillnaden är längst till vänster kan du gå en 2 till det. När du inte längre kan flytta, tryck på shuffle-knappen för att blanda kort som inte är i ordning.