Gratis Spel

UNO Kortspel

Kortspel spel

Uno kortspel

UNO Kortspel Betyg: 6/10

Uno kortspel spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Det klassiska UNO kortspel att spela online. Du spelar mot tre andra spelare, i det här fallet din dator gör alla tre tecken. Det spelas med musen och syftet med spelet är slut på kort först. Du kommer att tjäna poäng. Spelet kommer från Disney.co.uk Games. Du måste lägga korten har samma färg eller samma nummer som visas ovanför högen av brev. Massor av speciella kort, som jokern som gör att du kan lägga något kort, hoppa skift eller ändra riktningen på spelet. Du kommer att vilja spela med korten.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 1681995 gånger online. Klassificering 2 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 191644 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 1681995 gånger
UNO Kortspel

Spela UNO på nätet. Kortspel där du måste lämna alla dina kort på bordet. Målet är att vara den första att släppa alla sina kort på bordet. Du måste titta på det översta kortet, för att se vilken färg och nummer, att du måste släppa en av samma färg eller samma nummer som det. Det finns vissa som gör speciella saker som straff, förändringsriktningeller hoppa spelare. Mycket underhållande och beroendeframkallande, kommer denna version av det klassiska brädspelet, men med Disney tecken. Att du spenderar en bra lite roligt.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter UNO Kortspel för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Kortspel flash spel som heter UNO Kortspel. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter UNO Kortspel och det är relaterat till Kortspel. Vår nya spel UNO Kortspel är en av de bästa spelen i Kortspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter UNO Kortspel som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

UNO Kortspel
TILLBAKA

Kortspel mest spelade spelen

Golf Solitaire SPELA ►

Golf solitaire

4
4 av 10 - 3434 röster
Spelas
42578
gånger

Flytta alla kort som är spridda över skärmen till kortlek. Du kan bara flytta ett kort som är högre eller lägre än det översta kortet i högen på rätt punkt. Du kan också lägga till ett brev vänt däcket. Visa dra kort och använda dem för att gå att ta bort andra kort på bordet. Målet är att rensa hela tabellen för kort som är utbredd. En enda spelare kan ha lite kul tid utan att behöva spela mot vem som helst. Ett spel av tålamod, skicklighet och intelligens.

Luckor Solitaire SPELA ►

Luckor solitaire

6
6 av 10 - 2770 röster
Spelas
37754
gånger

Ordna korten så att korten i varje rad går från 2 till K och är i samma färg. När det finns en lucka till höger om ett kort, kan du flytta det kort som är i samma färg och en punkt högre. När skillnaden är längst till vänster kan du gå en 2 till det. När du inte längre kan flytta, tryck på shuffle-knappen för att blanda kort som inte är i ordning.

13 är en vinnare! SPELA ►

13 är en vinnare!

4
4 av 10 - 1372 röster
Spelas
26299
gånger

Töm området! Kombinera kort tills du når 13! Instruktioner: Få 13 med en eller två kort! Den Ace är en, kungen är 13, drottningen är 12, Knight är 11 och kort med nummer på dem motsvarar det antal-värden. Kombinera och rensa bordet!