Gratis Spel

Poker Plask

Kortspel spel

Poker plask

Poker Plask Betyg: 7/10

Poker plask spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Poker plaska är ett spel av fallande spelkort block. Dessa kvarter utgör kort av franska däck, och du måste samla den bästa 5-korts pokerhand att försvinna. För att flytta blocken kan du använda sido piltangenterna för att rotera bitar använder de vertikala pilarna och att sjunka snabbt delar med hjälp av mellanslagstangenten. Du måste samla fem block horisontellt eller vertikalt för att bilda de olika pokerhänder, som visas i listan till höger. Ju bättre du lämnar, desto högre poäng får du. Lär dig spela poker med detta spel som blandar korten med block spel med Tetris stil.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 11317 gånger online. Klassificering 1918 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 398 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 11317 gånger
Poker Plask

Detta online spel är ett spel version av Tetris där du måste ta bort blocken samlar pokerhänder. Med det här spelet kan du lära dig att spela detta populära kortspel med ett annat sätt. När du får tillräckligt med poäng kan du nå nästa nivå, och det blir några förändringar och verkar en ny typ av bitar. När du passerar ett skede kommer svårighetsgrad vara högre, så du måste vara mycket noga med att placera blocken i den mest lämpliga platsen för att öka din poäng.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Poker Plask för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Kortspel flash spel som heter Poker Plask. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Poker Plask och det är relaterat till Kortspel. Vår nya spel Poker Plask är en av de bästa spelen i Kortspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Poker Plask som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Poker Plask
TILLBAKA

Kortspel mest spelade spelen

UNO Kortspel SPELA ►

Uno kortspel

6
6 av 10 - 191644 röster
Spelas
1682166
gånger

Det klassiska UNO kortspel att spela online. Du spelar mot tre andra spelare, i det här fallet din dator gör alla tre tecken. Det spelas med musen och syftet med spelet är slut på kort först. Du kommer att tjäna poäng. Spelet kommer från Disney.co.uk Games. Du måste lägga korten har samma färg eller samma nummer som visas ovanför högen av brev. Massor av speciella kort, som jokern som gör att du kan lägga något kort, hoppa skift eller ändra riktningen på spelet. Du kommer att v ...

Golf Solitaire SPELA ►

Golf solitaire

4
4 av 10 - 3434 röster
Spelas
42877
gånger

Flytta alla kort som är spridda över skärmen till kortlek. Du kan bara flytta ett kort som är högre eller lägre än det översta kortet i högen på rätt punkt. Du kan också lägga till ett brev vänt däcket. Visa dra kort och använda dem för att gå att ta bort andra kort på bordet. Målet är att rensa hela tabellen för kort som är utbredd. En enda spelare kan ha lite kul tid utan att behöva spela mot vem som helst. Ett spel av tålamod, skicklighet och intelligens.

Luckor Solitaire SPELA ►

Luckor solitaire

6
6 av 10 - 2770 röster
Spelas
37879
gånger

Ordna korten så att korten i varje rad går från 2 till K och är i samma färg. När det finns en lucka till höger om ett kort, kan du flytta det kort som är i samma färg och en punkt högre. När skillnaden är längst till vänster kan du gå en 2 till det. När du inte längre kan flytta, tryck på shuffle-knappen för att blanda kort som inte är i ordning.