Gratis Spel

Luckor Solitaire

Kortspel spel

Luckor solitaire

Luckor Solitaire Betyg: 6/10

Luckor solitaire spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Ordna korten så att korten i varje rad går från 2 till K och är i samma färg. När det finns en lucka till höger om ett kort, kan du flytta det kort som är i samma färg och en punkt högre. När skillnaden är längst till vänster kan du gå en 2 till det. När du inte längre kan flytta, tryck på shuffle-knappen för att blanda kort som inte är i ordning.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 37754 gånger online. Klassificering 485 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 2770 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 37754 gånger
Luckor Solitaire

solitaire, kort, luckor, Stapelleksak,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Luckor Solitaire för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Kortspel flash spel som heter Luckor Solitaire. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Luckor Solitaire och det är relaterat till Kortspel. Vår nya spel Luckor Solitaire är en av de bästa spelen i Kortspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Luckor Solitaire som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Luckor Solitaire
TILLBAKA

Kortspel mest spelade spelen

UNO Kortspel SPELA ►

Uno kortspel

6
6 av 10 - 191644 röster
Spelas
1681995
gånger

Det klassiska UNO kortspel att spela online. Du spelar mot tre andra spelare, i det här fallet din dator gör alla tre tecken. Det spelas med musen och syftet med spelet är slut på kort först. Du kommer att tjäna poäng. Spelet kommer från Disney.co.uk Games. Du måste lägga korten har samma färg eller samma nummer som visas ovanför högen av brev. Massor av speciella kort, som jokern som gör att du kan lägga något kort, hoppa skift eller ändra riktningen på spelet. Du kommer att v ...

Golf Solitaire SPELA ►

Golf solitaire

4
4 av 10 - 3434 röster
Spelas
42578
gånger

Flytta alla kort som är spridda över skärmen till kortlek. Du kan bara flytta ett kort som är högre eller lägre än det översta kortet i högen på rätt punkt. Du kan också lägga till ett brev vänt däcket. Visa dra kort och använda dem för att gå att ta bort andra kort på bordet. Målet är att rensa hela tabellen för kort som är utbredd. En enda spelare kan ha lite kul tid utan att behöva spela mot vem som helst. Ett spel av tålamod, skicklighet och intelligens.

13 är en vinnare! SPELA ►

13 är en vinnare!

4
4 av 10 - 1372 röster
Spelas
26299
gånger

Töm området! Kombinera kort tills du når 13! Instruktioner: Få 13 med en eller två kort! Den Ace är en, kungen är 13, drottningen är 12, Knight är 11 och kort med nummer på dem motsvarar det antal-värden. Kombinera och rensa bordet!