Gratis Spel

Miley Cyrus rock klänningar

Klä upp spel

Miley Cyrus rock klänningar

Miley Cyrus rock klänningar Betyg: 5/10

Miley Cyrus rock klänningar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här dress up spel du kommer att kunna komma ihåg vad som var rock outfits av Miley Cyrus. Kommer du ihåg när sångaren huvudrollen i Hannah Montana serien på Disney Channel? På den tiden konstnären var när hon blev känd, och det här spelet erbjuder ett brett utbud av rock kläder och modern stil att klä Miley. Du kan också lägga till några detaljer så att de kompletterar sin outfit, såsom näsdukar, halsdukar och några gitarrer. Tack till dig, kommer sångerskan Miley Ray Cyrus moderiktigt klädd med långt hår bars i det första skedet av sin karriär.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9490 gånger online. Klassificering 2402 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 204 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9490 gånger
Miley Cyrus rock klänningar

Skådespelerskan och sångerskan Miley Ray Cyrus blev känd för att spela Hannah Montana karaktär. Visste du att hennes födelsenamn var Destiny Hope Cyrus? Miley har släppt fyra studioalbum, som titeln Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), går inte att tämja (2010) och Bangerz (2013). Hon har även medverkat i flera filmer, en del att spela en karaktär, och andra gör en cameo utseende, så som hon själv. Miley är alltid klädd i det senaste modet, med modern och samtida kläder.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Miley Cyrus rock klänningar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Klä Upp flash spel som heter Miley Cyrus rock klänningar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Miley Cyrus rock klänningar och det är relaterat till Klä Upp. Vår nya spel Miley Cyrus rock klänningar är en av de bästa spelen i Klä Upp kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Miley Cyrus rock klänningar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Miley Cyrus rock klänningar
TILLBAKA

Klä upp mest spelade spelen

Fashionabla Musse och Mimmi SPELA ►

Fashionabla Musse och Mimmi

5
5 av 10 - 26362 röster
Spelas
281152
gånger

Söt mus klä upp. I det här spelet måste du klä dessa trevliga möss upp. Välj de kläder de båda kan bära, och ha kul! Kläder för den mest älskade av barn. I det här spelet kan du klä dessa söta möss, och därmed välja de kläder du har att bära. Ha kul! Du måste välja vissa modeller av kläder att sätta spelarna i spelet. Du har skor för båda. Du kan välja hennes klänning och en skjorta för honom. Du kan göra upp ditt ansikte med färgen på ögon eller läppar. Möss ...

Omklädningsrum och Färgläggning Spongebob SPELA ►

Omklädningsrum och Färgläggning Spongebob

4
4 av 10 - 4894 röster
Spelas
77759
gånger

Om du klickar på den högra panelen av denna SvampBob spel du kan ändra färgerna på Bobs kläder, men också alla färgerna i scenen där han ligger. Bara du trycker på en knapp och det alternativ du väljer kommer att ändra färg. När du är klar kan du skriva ut den bild du har skapat. Du kan stänga av ljudet genom att trycka på högtalarknappen. För att börja om, tryck på knappen uppdatera. Ett roligt spel även för små barn att ha kul med SvampBob, den Nicktoons tecknade serier ...

Klä din Sega karaktär Sonic SPELA ►

Klä din Sega karaktär Sonic

4
4 av 10 - 14472 röster
Spelas
74367
gånger

spelet för att kunna anpassa din favorit Sega, Sonic, kan ändra hår, glasögon, handskar, skor, och allt du vill göra det annorlunda varje gång, och med din egen samling.