Gratis Spel

Kläder av Rihanna

Klä upp spel

Kläder av Rihanna

Kläder av Rihanna Betyg: 5/10

Kläder av Rihanna spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Rihanna är en av de största superstjärnor i världen idag. Hon är på krönet av den våg av musikvärlden och nu är också en modeikon! Du måste klä Rihanna, som ger den sin egen stil. Först väljer en frisyr för henne, kan du välja mellan många olika och originella nedskärningar hår. Efter smink med en komplett uppsättning till ditt förfogande. När du är klar kan du kombinera olika klänningar som har en stor kostym för din underhållning. Avsluta jobbet med en modeaccessoar som smycken eller skor. Klicka för att se Rihanna slut och gå på röda mattan.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 16567 gånger online. Klassificering 1256 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 814 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 16567 gånger
Kläder av Rihanna

Mode spel där du måste göra upp och klä sångerskan Rihanna. Spelet börjar med frisyr, måste du se till att frisyr passar dig bäst. Ha olika peruker i olika stilar och färger att välja en för henne. Sedan gick vi till smink, där du har många nyanser för din hud, ögon eller läppar. Därifrån gick vi till duschen, där du har klänningar, skjortor, byxor och klänningar att välja mellan. Elegans är i tillbehören, så i slutet av alla sökningar för det bland de bästa skor, stövlar, strumpor, smycken och andra tillbehör med stil. När du är klar med allt, klicka på finish, så du kommer att se hur Rihanna rullat på den röda mattan och blixtfotojournalistergör det.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Kläder av Rihanna för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Klä Upp flash spel som heter Kläder av Rihanna. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Kläder av Rihanna och det är relaterat till Klä Upp. Vår nya spel Kläder av Rihanna är en av de bästa spelen i Klä Upp kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Kläder av Rihanna som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Kläder av Rihanna
TILLBAKA

Klä upp mest spelade spelen

Fashionabla Musse och Mimmi SPELA ►

Fashionabla Musse och Mimmi

5
5 av 10 - 26362 röster
Spelas
281005
gånger

Söt mus klä upp. I det här spelet måste du klä dessa trevliga möss upp. Välj de kläder de båda kan bära, och ha kul! Kläder för den mest älskade av barn. I det här spelet kan du klä dessa söta möss, och därmed välja de kläder du har att bära. Ha kul! Du måste välja vissa modeller av kläder att sätta spelarna i spelet. Du har skor för båda. Du kan välja hennes klänning och en skjorta för honom. Du kan göra upp ditt ansikte med färgen på ögon eller läppar. Möss ...

Omklädningsrum och Färgläggning Spongebob SPELA ►

Omklädningsrum och Färgläggning Spongebob

4
4 av 10 - 4894 röster
Spelas
77634
gånger

Om du klickar på den högra panelen av denna SvampBob spel du kan ändra färgerna på Bobs kläder, men också alla färgerna i scenen där han ligger. Bara du trycker på en knapp och det alternativ du väljer kommer att ändra färg. När du är klar kan du skriva ut den bild du har skapat. Du kan stänga av ljudet genom att trycka på högtalarknappen. För att börja om, tryck på knappen uppdatera. Ett roligt spel även för små barn att ha kul med SvampBob, den Nicktoons tecknade serier ...

Klä din Sega karaktär Sonic SPELA ►

Klä din Sega karaktär Sonic

4
4 av 10 - 14470 röster
Spelas
74217
gånger

spelet för att kunna anpassa din favorit Sega, Sonic, kan ändra hår, glasögon, handskar, skor, och allt du vill göra det annorlunda varje gång, och med din egen samling.