Gratis Spel

Klä upp Kändis Britney Spears

Klä upp spel

Klä upp Kändis Britney Spears

Klä upp Kändis Britney Spears Betyg: 5/10

Klä upp Kändis Britney Spears spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Britney Spears är en mycket framgångsrik sångerska och hon måste alltid perfekt. Du måste välja de trendigaste kläderna klicka på kläderna med musen och du drar dem till sångarens silhuett. Britney Spears är en amerikansk popstjärna och en av de viktigaste kändisar av seklet tjugoförsta.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7519 gånger online. Klassificering 2331 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 440 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7519 gånger
Klä upp Kändis Britney Spears

klä upp en sångare, popstjärna, kändis kläder,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Klä upp Kändis Britney Spears för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Klä Upp flash spel som heter Klä upp Kändis Britney Spears. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Klä upp Kändis Britney Spears och det är relaterat till Klä Upp. Vår nya spel Klä upp Kändis Britney Spears är en av de bästa spelen i Klä Upp kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Klä upp Kändis Britney Spears som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Klä upp Kändis Britney Spears
TILLBAKA

Klä upp mest spelade spelen

Fashionabla Musse och Mimmi SPELA ►

Fashionabla Musse och Mimmi

5
5 av 10 - 26362 röster
Spelas
281310
gånger

Söt mus klä upp. I det här spelet måste du klä dessa trevliga möss upp. Välj de kläder de båda kan bära, och ha kul! Kläder för den mest älskade av barn. I det här spelet kan du klä dessa söta möss, och därmed välja de kläder du har att bära. Ha kul! Du måste välja vissa modeller av kläder att sätta spelarna i spelet. Du har skor för båda. Du kan välja hennes klänning och en skjorta för honom. Du kan göra upp ditt ansikte med färgen på ögon eller läppar. Möss ...

Omklädningsrum och Färgläggning Spongebob SPELA ►

Omklädningsrum och Färgläggning Spongebob

4
4 av 10 - 4894 röster
Spelas
77901
gånger

Om du klickar på den högra panelen av denna SvampBob spel du kan ändra färgerna på Bobs kläder, men också alla färgerna i scenen där han ligger. Bara du trycker på en knapp och det alternativ du väljer kommer att ändra färg. När du är klar kan du skriva ut den bild du har skapat. Du kan stänga av ljudet genom att trycka på högtalarknappen. För att börja om, tryck på knappen uppdatera. Ett roligt spel även för små barn att ha kul med SvampBob, den Nicktoons tecknade serier ...

Klä din Sega karaktär Sonic SPELA ►

Klä din Sega karaktär Sonic

4
4 av 10 - 14472 röster
Spelas
74522
gånger

spelet för att kunna anpassa din favorit Sega, Sonic, kan ändra hår, glasögon, handskar, skor, och allt du vill göra det annorlunda varje gång, och med din egen samling.