Gratis Spel

Styla Edward Cullen

Klä upp spel

Styla Edward Cullen

Styla Edward Cullen Betyg: 5/10

Styla Edward Cullen spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet måste du klä upp Edward Cullen (den manliga huvudrollen av litterära och filmserien Twilight), med hjälp av musen. Vampyren Edward Cullen spelas av skådespelaren Robert Pattinson. Du kan välja den inställning du vill ha och rätt kläder för den miljön. Ha en komplett garderob av kläder att välja mellan. En person som modern som han har att bära kläder till det senaste, så välj noga bland alla kostymer tillgängliga för honom. Se alla kläder och välja en modern uppsättning.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8390 gånger online. Klassificering 2677 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 164 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8390 gånger
Styla Edward Cullen

Spela Twilight relaterat mode. I det här spelet måste du klä en snygg vampyr. Som levande hundratals år, kan bli föråldrade i sin klänning. Du måste välja bakgrundsbild, kommer vi att se. Ha en katalog av bilder att välja mellan. Sedan titta på alla kläder där för din underhållning. För att gå att kombinera färger och olika kläder för att skapa perfekt outfit för en söt kille. När du har miljontals fläkt i världen, det säkert kommer att bli mycket glad om killen du är väldigt vacker med kläder du väljer för honom.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Styla Edward Cullen för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Klä Upp flash spel som heter Styla Edward Cullen. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Styla Edward Cullen och det är relaterat till Klä Upp. Vår nya spel Styla Edward Cullen är en av de bästa spelen i Klä Upp kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Styla Edward Cullen som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Styla Edward Cullen
TILLBAKA

Klä upp mest spelade spelen

Fashionabla Musse och Mimmi SPELA ►

Fashionabla Musse och Mimmi

5
5 av 10 - 26362 röster
Spelas
280833
gånger

Söt mus klä upp. I det här spelet måste du klä dessa trevliga möss upp. Välj de kläder de båda kan bära, och ha kul! Kläder för den mest älskade av barn. I det här spelet kan du klä dessa söta möss, och därmed välja de kläder du har att bära. Ha kul! Du måste välja vissa modeller av kläder att sätta spelarna i spelet. Du har skor för båda. Du kan välja hennes klänning och en skjorta för honom. Du kan göra upp ditt ansikte med färgen på ögon eller läppar. Möss ...

Omklädningsrum och Färgläggning Spongebob SPELA ►

Omklädningsrum och Färgläggning Spongebob

4
4 av 10 - 4894 röster
Spelas
77467
gånger

Om du klickar på den högra panelen av denna SvampBob spel du kan ändra färgerna på Bobs kläder, men också alla färgerna i scenen där han ligger. Bara du trycker på en knapp och det alternativ du väljer kommer att ändra färg. När du är klar kan du skriva ut den bild du har skapat. Du kan stänga av ljudet genom att trycka på högtalarknappen. För att börja om, tryck på knappen uppdatera. Ett roligt spel även för små barn att ha kul med SvampBob, den Nicktoons tecknade serier ...

Klä din Sega karaktär Sonic SPELA ►

Klä din Sega karaktär Sonic

4
4 av 10 - 14470 röster
Spelas
74049
gånger

spelet för att kunna anpassa din favorit Sega, Sonic, kan ändra hår, glasögon, handskar, skor, och allt du vill göra det annorlunda varje gång, och med din egen samling.