Gratis Spel

Multilevel Mah-jong

Kinesiska spel

Multilevel mah-jong

Multilevel Mah-jong Betyg: 5/10

Multilevel mah-jong spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Målet med spelet är att matcha brickor. För att göra en match måste du välja två matchande kakel som inte är spärrad till höger eller vänster. Om du inte kan välja ett kakel, är blockerad. Du måste klara sina sidor för att låsa upp det genom att göra flera par. När du gör en match de två utvalda plattor kommer att försvinna. Töm styrelse att vinna matchen och gå vidare till nästa nivå.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 91432 gånger online. Klassificering 127 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 20982 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 91432 gånger
Multilevel Mah-jong

Brädspel, pussel, kakel, Mah-Jong, klassiska, strategi,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Multilevel Mah-jong för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Kinesiska flash spel som heter Multilevel Mah-jong. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Multilevel Mah-jong och det är relaterat till Kinesiska. Vår nya spel Multilevel Mah-jong är en av de bästa spelen i Kinesiska kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Multilevel Mah-jong som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Multilevel Mah-jong
TILLBAKA

Kinesiska mest spelade spelen

Xiangqi Kinesiskt Schack SPELA ►

Xiangqi kinesiskt schack

4
4 av 10 - 352 röster
Spelas
18899
gånger

Spela Xiangqi med denna gratis online spel. Xiangqi, även känd som kinesisk schack, är en två-spelare kinesiska brädspelet i samma familj som västerländska schack, shogi, indiska schack och janggi. Det är en av de mest populära sällskapsspel i Kina. Förutom Kina och områden med betydande etniska kinesiska samhällen, är Xiangqi också ett populärt tidsfördriv i Vietnam.

Kinesiska och tillägg SPELA ►

Kinesiska och tillägg

6
6 av 10 - 1240 röster
Spelas
17167
gånger

Fyll alla rutor med nummer från 1 till 9, i enlighet med de regler som beskrivs nedan. Antalet i varje grupp horisontella eller vertikala inte kan upprepa. Antalet varje grupp av horisontellt (vertikalt) måste summera till antalet till vänster (upp) i gruppen.

Tangram Pussel SPELA ►

Tangram pussel

6
6 av 10 - 224 röster
Spelas
12491
gånger

I detta gratis online spel du måste använda Tangram bitarna att bilda formen av silhuetten. Varje nivå kommer att bli svårare än den sista i detta gratis blixt spel. Den Tangram är en dissektion pussel bestående av sju platta, kallad brun, som sätts samman för att bilda former.