Gratis Spel

Paris Hilton Kläder

Kändisar spel

Paris hilton kläder

Paris Hilton Kläder Betyg: 5/10

Paris hilton kläder spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Paris Hilton är känd för sin stora ärftlighet men hon har också blivit känd för sitt privatliv. Föreställ dig att du är en paparazzi och du måste fotografera till Paris Hilton. Med musen, välja rätt kläder och accessoarer som du tror att Paris Hilton skulle vara en tidning täcke. Gång perfekt, skriva ut bilden.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6087 gånger online. Klassificering 3005 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 52 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6087 gånger
Paris Hilton Kläder

Paris Hilton, Hilton Hotels, Hollywood,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Paris Hilton Kläder för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Kändisar flash spel som heter Paris Hilton Kläder. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Paris Hilton Kläder och det är relaterat till Kändisar. Vår nya spel Paris Hilton Kläder är en av de bästa spelen i Kändisar kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Paris Hilton Kläder som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Paris Hilton Kläder
TILLBAKA

Kändisar mest spelade spelen

Super Mr.Bean SPELA ►

Super mr.bean

3
3 av 10 - 20760 röster
Spelas
238959
gånger

Vi vet att Mr Bean är en konstig kille och gillar att göra tricks. Men gör du föreställa Mr Bean klädd av följande tecken: Superman, Batman, The Incredibles, Transformers och Super Mario? Kan ni föreställa er vad det blir om Mr Bean har Batman huvud, men Super Mario kropp? Let\'s play this game super roligt och du hittar svaret! Försök att inte skratta också! För att göra detta, klicka med musen på startknappen och börja snurra hjulet, kommer du att sluta och vi har ett huvud me ...

verka mitt ansikte SPELA ►

Verka mitt ansikte

4
4 av 10 - 14924 röster
Spelas
125477
gånger

Du är kirurg på kändisar. Göra det så vacker och sexig som möjligt av läpp augmentation, kind implantat och ögonlocket kirurgi, med hjälp av musen

Kärlek kalkylator SPELA ►

Kärlek kalkylator

5
5 av 10 - 1588 röster
Spelas
36042
gånger

I det här spelet måste du sätta namn på 2 berömda och kontrollera compatibilidd mellan dem. Först ställde namn och när du får kalkylatorn gör resten.