Gratis Spel

Anime Tecken Slåss

Kämpar spel

Anime tecken slåss

Anime Tecken Slåss Betyg: 7/10

Anime tecken slåss spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Den fria ultimata på nätet fightingspel kommer till vår hemsida med huvudpersonerna i de mest populära anime visar. Du kan styra tecken från One Piece, Bleach, Yugi-Oh, Naruto eller Dragon Ball, bland andra, och möta alla de olika nivåerna. Slåss med Monkey D. Luffy, Goku och Vegeta, Sasuke och massor av andra tecken. Du kan också köpa sina mest kraftfulla förändringar.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 12309 gånger online. Klassificering 1871 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 400 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 12309 gånger
Anime Tecken Slåss

Anime fightingspel, de mest kända karaktärerna från animeserien som har lyckats mest på samma fightingspel. Serien One Piece, Bleach, Naruto och Dragon Ball gå samman. Använd WASD knapparna för att flytta och J att slåss, k tu hoppa och L för att köra. Jag nyckel gör en speciell attack.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Anime Tecken Slåss för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Kämpar flash spel som heter Anime Tecken Slåss. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Anime Tecken Slåss och det är relaterat till Kämpar. Vår nya spel Anime Tecken Slåss är en av de bästa spelen i Kämpar kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Anime Tecken Slåss som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Anime Tecken Slåss
TILLBAKA

Kämpar mest spelade spelen

den Bloody Mary Hämnd SPELA ►

Den bloody mary hämnd

6
6 av 10 - 3662 röster
Spelas
56712
gånger

otroligt åtgärder spel, där du kommer att få kämpa för att fria oskyldiga människor. Du börjar med en grundläggande vapen, dina nävar och sparkar, men när du framsteg i spelet är nya vapen som kan hjälpa dig i din uppgift. Game skärmar som lämnar du säger du har alternativ.

Kampen Mechs SPELA ►

Kampen mechs

5
5 av 10 - 3122 röster
Spelas
38959
gånger

Det är 2199 och världens viktigaste underhållning idrotten "Mech Wars". Du är en ny Mech pilot, ser att ditt namn i protokollet böcker. Var inte blyg! Sätt på din rustning och få i cockpit! Följ instruktionerna.

Kamp av drakarna SPELA ►

Kamp av drakarna

6
6 av 10 - 2100 röster
Spelas
31356
gånger

Döda flygande drakar och förstöra befästningarna runt spotta eld, akta dig för eld av de andra drakarna!. Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste flyga genom himlen trixande eldklot kommer dina andra drakar. Samtidigt försöker förstöra alla drakar som du kan skjuta eldbollar. En flygkontroll spel och skjuta på en gång. Mycket roligt och beroendeframkallande. 3D-spel.