Gratis Spel

Sprite Köra

Kämpar spel

Sprite köra

Sprite Köra Betyg: 5/10

Sprite köra spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Den Sprite köra är ett kategorin blodbad i Sprite dödande kul. Skydda ditt territorium samtidigt hacking bort horder av fiender. Många nivåer och 3 olika tecken! Instruktioner: piltangenterna för att flytta, space bar för en långsam attack, flytta till en snabb attack.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 30325 gånger online. Klassificering 616 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 4150 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 30325 gånger
Sprite Köra

Sprite, kör, åtgärder, blod, Gore, svärd, blodbadet, dödande,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Sprite Köra för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Kämpar flash spel som heter Sprite Köra. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Sprite Köra och det är relaterat till Kämpar. Vår nya spel Sprite Köra är en av de bästa spelen i Kämpar kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Sprite Köra som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Sprite Köra
TILLBAKA

Kämpar mest spelade spelen

den Bloody Mary Hämnd SPELA ►

Den bloody mary hämnd

6
6 av 10 - 3662 röster
Spelas
56847
gånger

otroligt åtgärder spel, där du kommer att få kämpa för att fria oskyldiga människor. Du börjar med en grundläggande vapen, dina nävar och sparkar, men när du framsteg i spelet är nya vapen som kan hjälpa dig i din uppgift. Game skärmar som lämnar du säger du har alternativ.

Kampen Mechs SPELA ►

Kampen mechs

5
5 av 10 - 3122 röster
Spelas
39086
gånger

Det är 2199 och världens viktigaste underhållning idrotten "Mech Wars". Du är en ny Mech pilot, ser att ditt namn i protokollet böcker. Var inte blyg! Sätt på din rustning och få i cockpit! Följ instruktionerna.

Kamp av drakarna SPELA ►

Kamp av drakarna

6
6 av 10 - 2100 röster
Spelas
31480
gånger

Döda flygande drakar och förstöra befästningarna runt spotta eld, akta dig för eld av de andra drakarna!. Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste flyga genom himlen trixande eldklot kommer dina andra drakar. Samtidigt försöker förstöra alla drakar som du kan skjuta eldbollar. En flygkontroll spel och skjuta på en gång. Mycket roligt och beroendeframkallande. 3D-spel.