Gratis Spel

Ris Kändisar

Kämpar spel

Ris kändisar

Ris Kändisar Betyg: 6/10

Ris kändisar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

kändis party är ett boxnings spel där du träffar mest kontroversiella berömda (Paris Hilton, Lady Gaga och Kanye West. Du kommer att använda musen för att slå och på mellanslagstangenten för att försvara dig själv.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 13957 gånger online. Klassificering 1352 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 954 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 13957 gånger
Ris Kändisar

Paris Hilton, Lady Gaga, slå berömd

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Ris Kändisar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Kämpar flash spel som heter Ris Kändisar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Ris Kändisar och det är relaterat till Kämpar. Vår nya spel Ris Kändisar är en av de bästa spelen i Kämpar kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Ris Kändisar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Ris Kändisar
TILLBAKA

Kämpar mest spelade spelen

den Bloody Mary Hämnd SPELA ►

Den bloody mary hämnd

6
6 av 10 - 3704 röster
Spelas
57139
gånger

otroligt åtgärder spel, där du kommer att få kämpa för att fria oskyldiga människor. Du börjar med en grundläggande vapen, dina nävar och sparkar, men när du framsteg i spelet är nya vapen som kan hjälpa dig i din uppgift. Game skärmar som lämnar du säger du har alternativ.

Kampen Mechs SPELA ►

Kampen mechs

5
5 av 10 - 3122 röster
Spelas
39399
gånger

Det är 2199 och världens viktigaste underhållning idrotten "Mech Wars". Du är en ny Mech pilot, ser att ditt namn i protokollet böcker. Var inte blyg! Sätt på din rustning och få i cockpit! Följ instruktionerna.

Kamp av drakarna SPELA ►

Kamp av drakarna

6
6 av 10 - 2100 röster
Spelas
31791
gånger

Döda flygande drakar och förstöra befästningarna runt spotta eld, akta dig för eld av de andra drakarna!. Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste flyga genom himlen trixande eldklot kommer dina andra drakar. Samtidigt försöker förstöra alla drakar som du kan skjuta eldbollar. En flygkontroll spel och skjuta på en gång. Mycket roligt och beroendeframkallande. 3D-spel.