Gratis Spel

Jultomten Bokhandel

Jul spel

Jultomten bokhandel

Jultomten Bokhandel Betyg: 5/10

Jultomten bokhandel spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet är du en mus med tarmar och du är på ett särskilt uppdrag att hitta Jultomten Bokhandel med leksaker. Du måste springa och hoppa, under din väg i biblioteket. Du använder piltangenterna för att flytta biblioteket.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8495 gånger online. Klassificering 1852 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 244 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8495 gånger
Jultomten Bokhandel

Jultomten, William Shakespeare, Jane Austen, Dan Brown,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Jultomten Bokhandel för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Jul flash spel som heter Jultomten Bokhandel. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Jultomten Bokhandel och det är relaterat till Jul. Vår nya spel Jultomten Bokhandel är en av de bästa spelen i Jul kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Jultomten Bokhandel som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Jultomten Bokhandel
TILLBAKA

Jul mest spelade spelen

Bollar av farger SPELA ►

Bollar av farger

5
5 av 10 - 86402 röster
Spelas
1233409
gånger

Jul spel där du måste förstöra den grupp av bollar av samma färg på julgranen är likadana. Ju större grupp, desto fler poäng får du med dess förstörelse, om du får tillräckligt med poäng som du tillbringade nästa nivå. Du måste ta bort grupper av bollar med samma färg och därmed få bollar att falla över. Målet är att försöka eliminera alla bollar du har på skärmen för att flytta till nästa nivå. Försök att grupperna är så stora som möjligt för att få fler po ...

Pussel: Musse Pigg och hans familj SPELA ►

Pussel: musse pigg och hans familj

6
6 av 10 - 6722 röster
Spelas
51610
gånger

Varje år Disney familjen firar jul och bilder tas alla tillsammans, i det här spelet måste du bygga om en av dessa roliga familjescener. Denna bild är mycket gammal och Musse Pigg vill behålla det, så du måste bygga om den så att den ser som det var från början. För att slutföra spelet måste du klicka med musen på pjäsen eller bitar som du vill flytta, genom att flytta musen placera den på den plats som du tror är rätt. Jag minns att fästa en bit till en annan, är anpassninge ...

Butiken på Älvor SPELA ►

Butiken på Älvor

6
6 av 10 - 3136 röster
Spelas
41676
gånger

Strax före jul, Sandy besök hennes farmor och veta att farmors banklån på henne gift shop beror i 10 dagar! Hur ska hon göra $ 10.000 på så kort tid? Med hjälp av två glada älvor, Sandy är avstängd på en leksak beslutsfattandet äventyr, färg och utsmyckning leksaker för alla butikens choosiest kunder. Om Sandy kan dra av det, Jultomten kommer att överraska henne med uppgraderingar för hennes verksamhet och ta henne till vintern släde rida på julafton!