Gratis Spel

Jultomen mot utomjordingar

Jul spel

Jultomen mot utomjordingar

Jultomen mot utomjordingar Betyg: 9/10

Jultomen mot utomjordingar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Har du vad som krävs för att rädda världen från en utomjordisk invasion på juldagen?. Din dröm om att köra en släde kan bli verklighet med detta spel! Försvara sig mot angrepp av utlänningar skjuta och ducka attacker över himlen. Använd pilarna för att flytta släden och tangentbordet utrymme för att skjuta. Du måste vara noga med att plocka pingvinerna att knyta upp när utlänningar förstör. I slutet kommer du att spela konfrontera den stora bossen.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8718 gånger online. Klassificering 2567 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 9.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Betyg baseras på 226 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8718 gånger
Jultomen mot utomjordingar

Jultomen lider en attack av utomjordingar som du flyger genom himlen med sin släde. I detta actionspel måste du skjuta de flygande tefat som eld dig. Jultomen släde medan lots Ufo skjuta i höjden. Du måste undvika skott och skjuta för att förstöra fiender. När en av fienden dör förlorar en pingvin som du måste försöka att fånga, kommer att ge dig extra poäng. Genom himlen flygande presentpaket som ger dig vapen och extra alternativ om du tar. En rolig och enkel aktivitet för den här julen.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Jultomen mot utomjordingar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Jul flash spel som heter Jultomen mot utomjordingar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Jultomen mot utomjordingar och det är relaterat till Jul. Vår nya spel Jultomen mot utomjordingar är en av de bästa spelen i Jul kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Jultomen mot utomjordingar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Jultomen mot utomjordingar
TILLBAKA

Jul mest spelade spelen

Bollar av farger SPELA ►

Bollar av farger

5
5 av 10 - 86430 röster
Spelas
1239956
gånger

Jul spel där du måste förstöra den grupp av bollar av samma färg på julgranen är likadana. Ju större grupp, desto fler poäng får du med dess förstörelse, om du får tillräckligt med poäng som du tillbringade nästa nivå. Du måste ta bort grupper av bollar med samma färg och därmed få bollar att falla över. Målet är att försöka eliminera alla bollar du har på skärmen för att flytta till nästa nivå. Försök att grupperna är så stora som möjligt för att få fler po ...

Pussel: Musse Pigg och hans familj SPELA ►

Pussel: musse pigg och hans familj

6
6 av 10 - 6724 röster
Spelas
53278
gånger

Varje år Disney familjen firar jul och bilder tas alla tillsammans, i det här spelet måste du bygga om en av dessa roliga familjescener. Denna bild är mycket gammal och Musse Pigg vill behålla det, så du måste bygga om den så att den ser som det var från början. För att slutföra spelet måste du klicka med musen på pjäsen eller bitar som du vill flytta, genom att flytta musen placera den på den plats som du tror är rätt. Jag minns att fästa en bit till en annan, är anpassninge ...

Butiken på Älvor SPELA ►

Butiken på Älvor

6
6 av 10 - 3138 röster
Spelas
43329
gånger

Strax före jul, Sandy besök hennes farmor och veta att farmors banklån på henne gift shop beror i 10 dagar! Hur ska hon göra $ 10.000 på så kort tid? Med hjälp av två glada älvor, Sandy är avstängd på en leksak beslutsfattandet äventyr, färg och utsmyckning leksaker för alla butikens choosiest kunder. Om Sandy kan dra av det, Jultomten kommer att överraska henne med uppgraderingar för hennes verksamhet och ta henne till vintern släde rida på julafton!