Gratis Spel

Julklappar

Jul spel

Julklappar

Julklappar Betyg: 5/10

Julklappar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Spela hjälpa jultomten med leverans av paket av gåvor till barn på julnatten. I det här spelet måste du leverera julklapp till varje barn i hemmet. För att spela, styr släde av jultomten med piltangenterna och lösa gåvor med mellanslagstangenten på tangentbordet. Du måste undvika röken från skorstenarna av husen som kommer att ta bort energi, som fåglar, om du krockar med dem. Du kan inte heller röra byggnaderna. Beräkna avståndet och löst pack present till barnen att fånga.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8022 gånger online. Klassificering 2736 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 50 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8022 gånger
Julklappar

Ställ in för att leverera gåvor från jultomten, som går att flyga med sin släde över staden och har att gå tappa gåva förpackningar över husen. Styr släden med piltangenterna för att släppa paket på rätt plats. Du måste undvika röken från skorstenarna, fåglar och byggnader som tar bort punkter och energi om du träffar dem. Barn i fönstren de punkter där du måste släppa paket. Klicka på fältet för att kasta det som motsvarar varje barn.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Julklappar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Jul flash spel som heter Julklappar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Julklappar och det är relaterat till Jul. Vår nya spel Julklappar är en av de bästa spelen i Jul kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Julklappar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Julklappar
TILLBAKA

Jul mest spelade spelen

Bollar av farger SPELA ►

Bollar av farger

5
5 av 10 - 86428 röster
Spelas
1238967
gånger

Jul spel där du måste förstöra den grupp av bollar av samma färg på julgranen är likadana. Ju större grupp, desto fler poäng får du med dess förstörelse, om du får tillräckligt med poäng som du tillbringade nästa nivå. Du måste ta bort grupper av bollar med samma färg och därmed få bollar att falla över. Målet är att försöka eliminera alla bollar du har på skärmen för att flytta till nästa nivå. Försök att grupperna är så stora som möjligt för att få fler po ...

Pussel: Musse Pigg och hans familj SPELA ►

Pussel: musse pigg och hans familj

6
6 av 10 - 6724 röster
Spelas
52991
gånger

Varje år Disney familjen firar jul och bilder tas alla tillsammans, i det här spelet måste du bygga om en av dessa roliga familjescener. Denna bild är mycket gammal och Musse Pigg vill behålla det, så du måste bygga om den så att den ser som det var från början. För att slutföra spelet måste du klicka med musen på pjäsen eller bitar som du vill flytta, genom att flytta musen placera den på den plats som du tror är rätt. Jag minns att fästa en bit till en annan, är anpassninge ...

Butiken på Älvor SPELA ►

Butiken på Älvor

6
6 av 10 - 3138 röster
Spelas
43040
gånger

Strax före jul, Sandy besök hennes farmor och veta att farmors banklån på henne gift shop beror i 10 dagar! Hur ska hon göra $ 10.000 på så kort tid? Med hjälp av två glada älvor, Sandy är avstängd på en leksak beslutsfattandet äventyr, färg och utsmyckning leksaker för alla butikens choosiest kunder. Om Sandy kan dra av det, Jultomten kommer att överraska henne med uppgraderingar för hennes verksamhet och ta henne till vintern släde rida på julafton!