Gratis Spel

Jul Hörnet

Jul spel

Jul hörnet

Jul Hörnet Betyg: 5/10

Jul hörnet spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Du är jultomten och du är i din verkstad med gåvor, med hjälp av ditt förnuftet som du behöver för att samla in alla gåvor, som genom ett trollslag, har krävt liv och röra sig genom en labyrint av workshopen Santa Claus. Ditt uppdrag är att föra samman utan att förlora någon, att gåvor kommer att gå studsar genom väggarna, så som en enda vägg mer med mellanslagstangenten och flytta till uppgång i dig och med all makt väl.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8168 gånger online. Klassificering 1995 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 286 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8168 gånger
Jul Hörnet

Presentartiklar, Jul, pussel, labyrint,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Jul Hörnet för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Jul flash spel som heter Jul Hörnet. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Jul Hörnet och det är relaterat till Jul. Vår nya spel Jul Hörnet är en av de bästa spelen i Jul kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Jul Hörnet som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Jul Hörnet
TILLBAKA

Jul mest spelade spelen

Bollar av farger SPELA ►

Bollar av farger

5
5 av 10 - 86398 röster
Spelas
1231511
gånger

Jul spel där du måste förstöra den grupp av bollar av samma färg på julgranen är likadana. Ju större grupp, desto fler poäng får du med dess förstörelse, om du får tillräckligt med poäng som du tillbringade nästa nivå. Du måste ta bort grupper av bollar med samma färg och därmed få bollar att falla över. Målet är att försöka eliminera alla bollar du har på skärmen för att flytta till nästa nivå. Försök att grupperna är så stora som möjligt för att få fler po ...

Pussel: Musse Pigg och hans familj SPELA ►

Pussel: musse pigg och hans familj

6
6 av 10 - 6722 röster
Spelas
51215
gånger

Varje år Disney familjen firar jul och bilder tas alla tillsammans, i det här spelet måste du bygga om en av dessa roliga familjescener. Denna bild är mycket gammal och Musse Pigg vill behålla det, så du måste bygga om den så att den ser som det var från början. För att slutföra spelet måste du klicka med musen på pjäsen eller bitar som du vill flytta, genom att flytta musen placera den på den plats som du tror är rätt. Jag minns att fästa en bit till en annan, är anpassninge ...

Butiken på Älvor SPELA ►

Butiken på Älvor

6
6 av 10 - 3136 röster
Spelas
41317
gånger

Strax före jul, Sandy besök hennes farmor och veta att farmors banklån på henne gift shop beror i 10 dagar! Hur ska hon göra $ 10.000 på så kort tid? Med hjälp av två glada älvor, Sandy är avstängd på en leksak beslutsfattandet äventyr, färg och utsmyckning leksaker för alla butikens choosiest kunder. Om Sandy kan dra av det, Jultomten kommer att överraska henne med uppgraderingar för hennes verksamhet och ta henne till vintern släde rida på julafton!