Gratis Spel

Bollar av farger

Jul spel

Bollar av farger

Bollar av farger Betyg: 5/10

Bollar av farger spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Jul spel där du måste förstöra den grupp av bollar av samma färg på julgranen är likadana. Ju större grupp, desto fler poäng får du med dess förstörelse, om du får tillräckligt med poäng som du tillbringade nästa nivå. Du måste ta bort grupper av bollar med samma färg och därmed få bollar att falla över. Målet är att försöka eliminera alla bollar du har på skärmen för att flytta till nästa nivå. Försök att grupperna är så stora som möjligt för att få fler poäng med varje rörelse.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 1239956 gånger online. Klassificering 5 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 86430 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 1239956 gånger
Bollar av farger

Aktiviteter för alla åldrar där du måste ta bort grupper av bollar, i alla färger, men de är av en färg. Du måste göra uppsättningar med julgransprydnader, men är samma färg, den större gruppen desto fler poäng får du. Julmusik låter när du spelar, kommer det att göra det roligare. En mycket rolig aktivitet där du måste gå med bollar av samma färg för att göra dem explodera och försvinna. De större gruppen och fler nummer du har, desto fler poäng du kommer att flytta. Spelet är slut när skärmen blir tom och går vidare till nästa nivå.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Bollar av farger för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Jul flash spel som heter Bollar av farger. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Bollar av farger och det är relaterat till Jul. Vår nya spel Bollar av farger är en av de bästa spelen i Jul kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Bollar av farger som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Bollar av farger
TILLBAKA

Jul mest spelade spelen

Pussel: Musse Pigg och hans familj SPELA ►

Pussel: musse pigg och hans familj

6
6 av 10 - 6724 röster
Spelas
53278
gånger

Varje år Disney familjen firar jul och bilder tas alla tillsammans, i det här spelet måste du bygga om en av dessa roliga familjescener. Denna bild är mycket gammal och Musse Pigg vill behålla det, så du måste bygga om den så att den ser som det var från början. För att slutföra spelet måste du klicka med musen på pjäsen eller bitar som du vill flytta, genom att flytta musen placera den på den plats som du tror är rätt. Jag minns att fästa en bit till en annan, är anpassninge ...

Butiken på Älvor SPELA ►

Butiken på Älvor

6
6 av 10 - 3138 röster
Spelas
43329
gånger

Strax före jul, Sandy besök hennes farmor och veta att farmors banklån på henne gift shop beror i 10 dagar! Hur ska hon göra $ 10.000 på så kort tid? Med hjälp av två glada älvor, Sandy är avstängd på en leksak beslutsfattandet äventyr, färg och utsmyckning leksaker för alla butikens choosiest kunder. Om Sandy kan dra av det, Jultomten kommer att överraska henne med uppgraderingar för hennes verksamhet och ta henne till vintern släde rida på julafton!

Jultomten i staden SPELA ►

Jultomten i staden

6
6 av 10 - 4656 röster
Spelas
42092
gånger

Sprid över hustaken i staden att plocka upp och lämnar småkakor och presentförpackningarinne skorstenar. Jultomten kan bära massor av presenter bakom honom, men kan bara lämna dem i en öppen spis. Jultomten måste leverera alla presenter och småkakor innan solen går upp. Rör inte TV-antenner och vara försiktiga med fåglar, som kommer att försöka stjäla småkakor och gåvor. Dessutom finns det choklad bokstäver: samla bokstäverna S, I, N och T för att få ett extra liv. Det är ...