Gratis Spel

Jultomte i Australien

Jul spel

Jultomte i australien

Jultomte i Australien Betyg: 4/10

Jultomte i australien spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Håll borta jultomten från denna varma australiska sandstrand så länge som möjligt baserat klicka för att hoppa upp i luften. För att hålla det flytande, klicka på siffran jultomten att hålla i luften. Ibland kommer en gåva från hans magiska väska falla. Och om du har möjlighet att klicka på dem innan de faller till sand, få extra poäng! Gör jultomten flyga och få presenter från sin säck av gåvor. Ett mycket roligt och beroendeframkallande spel. En enkel affär för att spela den här julen.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9708 gånger online. Klassificering 2205 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 314 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9708 gånger
Jultomte i Australien

Jultomten kommer att tillbringa julen i Australien. Men han kan inte gå på sanden på stranden, så du måste hjälpa du är flytande på luft. Du måste klicka många gånger som du kan om honom att han inte faller. Varje klick du gör kommer att hålla er lite tid flytande. Från tid till annan för goody bag i höst kan du ta lite för dig om du klickar på gång med musen över den. Du kommer att få extra poäng dessa utmärkelser. Åtgärder antalet klick som du kan göra, försöka förbättra nästa gång.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Jultomte i Australien för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Jul flash spel som heter Jultomte i Australien. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Jultomte i Australien och det är relaterat till Jul. Vår nya spel Jultomte i Australien är en av de bästa spelen i Jul kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Jultomte i Australien som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Jultomte i Australien
TILLBAKA

Jul mest spelade spelen

Bollar av farger SPELA ►

Bollar av farger

5
5 av 10 - 86430 röster
Spelas
1239956
gånger

Jul spel där du måste förstöra den grupp av bollar av samma färg på julgranen är likadana. Ju större grupp, desto fler poäng får du med dess förstörelse, om du får tillräckligt med poäng som du tillbringade nästa nivå. Du måste ta bort grupper av bollar med samma färg och därmed få bollar att falla över. Målet är att försöka eliminera alla bollar du har på skärmen för att flytta till nästa nivå. Försök att grupperna är så stora som möjligt för att få fler po ...

Pussel: Musse Pigg och hans familj SPELA ►

Pussel: musse pigg och hans familj

6
6 av 10 - 6724 röster
Spelas
53278
gånger

Varje år Disney familjen firar jul och bilder tas alla tillsammans, i det här spelet måste du bygga om en av dessa roliga familjescener. Denna bild är mycket gammal och Musse Pigg vill behålla det, så du måste bygga om den så att den ser som det var från början. För att slutföra spelet måste du klicka med musen på pjäsen eller bitar som du vill flytta, genom att flytta musen placera den på den plats som du tror är rätt. Jag minns att fästa en bit till en annan, är anpassninge ...

Butiken på Älvor SPELA ►

Butiken på Älvor

6
6 av 10 - 3138 röster
Spelas
43329
gånger

Strax före jul, Sandy besök hennes farmor och veta att farmors banklån på henne gift shop beror i 10 dagar! Hur ska hon göra $ 10.000 på så kort tid? Med hjälp av två glada älvor, Sandy är avstängd på en leksak beslutsfattandet äventyr, färg och utsmyckning leksaker för alla butikens choosiest kunder. Om Sandy kan dra av det, Jultomten kommer att överraska henne med uppgraderingar för hennes verksamhet och ta henne till vintern släde rida på julafton!