Gratis Spel

Multitasking

Iq intelligens spel

Multitasking

Multitasking Betyg: 6/10

Multitasking spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Hur många saker du kan göra på en gång? Vi föreslår en intellektuell utmaning att du har flera samtidiga aktiviteter som du måste lösa. Måste kärlek att behöva ha din uppmärksamhet delas upp i flera skärmar för att spela flera spel samtidigt. Intelligens och skicklighetsspel där du måste lösa problem på en gång. Du måste bevisa att du är kapabel att göra flera saker på en gång. Ett spel för smarta hjärnor som kan lösa flera problem samtidigt.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7968 gånger online. Klassificering 3543 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 26 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7968 gånger
Multitasking

Vår hjärna kan bearbeta olika aktiviteter samtidigt. I den här aktiviteten måste du dela upp din uppmärksamhet i flera aktiviteter samtidigt. Du måste lösa små spel som är lätta att separera, men presenteras på olika skärmar av samma spel. Eftersom din uppmärksamhet delas och måste vara på flera ställen samtidigt. Visst du hamnar nervös på samma gång, men det är kul. Balans och skicklighet som ett exempel på vad du ska göra i denna färdighet som kommer att testa din hjärnkapacitet.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Multitasking för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här IQ Intelligens flash spel som heter Multitasking. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Multitasking och det är relaterat till IQ Intelligens. Vår nya spel Multitasking är en av de bästa spelen i IQ Intelligens kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Multitasking som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Multitasking
TILLBAKA

Iq intelligens mest spelade spelen

Simpsons Korsord SPELA ►

Simpsons korsord

6
6 av 10 - 20270 röster
Spelas
122683
gånger

Vill du korsord? Tycker du att tv-serien Simpsons? Instruktioner: Använd musen för att välja en bild och skriva svaret. Du kan också klicka med vänster musknapp på frågan och skriv svaret. Ett klassiskt korsord som testar dina kunskaper om serien Simpsons. Visst vet du alla tecken, alla platser, allt detta kommer att hjälpa dig att slutföra spelet. Om du har sett många episoder att du känner igen alla tecken och har alla svaren. En intelligens problem för lite kul.

Online Schack SPELA ►

Online schack

5
5 av 10 - 11332 röster
Spelas
104611
gånger

Ett schack spel online! Försök att vinna det här online-spelet och få slut på kungen av motståndaren. Instruktioner: spelas på en 8x8 styrelse med 64 rutor. Vid första, varje spelare (en som leker med vita pjäser och en med svarta pjäser) kontroll 16 stycken: en kung, en drottning, två torn, två riddare, två biskopar och åtta bönder. Målet med spelet är att besegra kungen av motståndaren så att kungen är hotad och det finns inget sätt att göra ett drag utan att dö. Du spel ...

Föräldraskap Ordet Sökning SPELA ►

Föräldraskap ordet sökning

5
5 av 10 - 17440 röster
Spelas
102619
gånger

Föräldraskap bygger ord sökadressen spelet. Klicka och dra för att markera ord från spelplanen. Finska snabbt få tag på den största bonus poäng som du kan. Varje spel kommer att slumpmässigt placera en undergrupp av ord från biblioteket, så att varje spel är annorlunda.