Gratis Spel

Montera en Prisma i Hålet

Iq intelligens spel

Montera en prisma i hålet

Montera en Prisma i Hålet Betyg: 7/10

Montera en prisma i hålet spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Syftet med spelet är att få blocket att falla i det fyrkantiga hålet i slutet av varje steg. Om du vill flytta blocket runt om i världen, använda piltangenterna. Var noga med att inte falla av kanterna, kommer nivån att startas om detta händer. Broar och switchar finns i många nivåer. Omkopplarna aktiveras när de trycks ned av blocket. Du behöver inte bo på strömbrytaren för att hålla broar stängda. Det finns två typer av växlar, tunga X-formade ettor och mjuka runda. Mjuka omkopplare aktiveras när någon del av ditt block pressar den. Hårda switchar kräver mycket mer tryck, så din block måste stå på högkant för att aktivera det. När den är aktiverad, kan varje omkopplare bete sig annorlunda. Gröna eller röda fyrkanter blinkar för att ange vilka broar drivs. Apelsin plattor är bräckligare än resten och bromsar om ditt block står upp vertikalt på den. Slutligen finns det en teleport som tar din block till olika platser, dela upp det i två block samtidigt. Dessa kan styras individuellt med mellanslagstangenten och återförenas i en normal block när de träffas.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7086 gånger online. Klassificering 3083 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 88 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7086 gånger
Montera en Prisma i Hålet

En mycket beroendeframkallande pusselspel. Syftet med spelet är att få blocket att falla i det fyrkantiga hålet i slutet av varje steg. Var noga med att inte falla av kanterna, kommer nivån att startas om detta händer.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Montera en Prisma i Hålet för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här IQ Intelligens flash spel som heter Montera en Prisma i Hålet. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Montera en Prisma i Hålet och det är relaterat till IQ Intelligens. Vår nya spel Montera en Prisma i Hålet är en av de bästa spelen i IQ Intelligens kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Montera en Prisma i Hålet som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Montera en Prisma i Hålet
TILLBAKA

Iq intelligens mest spelade spelen

Simpsons Korsord SPELA ►

Simpsons korsord

6
6 av 10 - 20270 röster
Spelas
122421
gånger

Vill du korsord? Tycker du att tv-serien Simpsons? Instruktioner: Använd musen för att välja en bild och skriva svaret. Du kan också klicka med vänster musknapp på frågan och skriv svaret. Ett klassiskt korsord som testar dina kunskaper om serien Simpsons. Visst vet du alla tecken, alla platser, allt detta kommer att hjälpa dig att slutföra spelet. Om du har sett många episoder att du känner igen alla tecken och har alla svaren. En intelligens problem för lite kul.

Online Schack SPELA ►

Online schack

5
5 av 10 - 11332 röster
Spelas
104256
gånger

Ett schack spel online! Försök att vinna det här online-spelet och få slut på kungen av motståndaren. Instruktioner: spelas på en 8x8 styrelse med 64 rutor. Vid första, varje spelare (en som leker med vita pjäser och en med svarta pjäser) kontroll 16 stycken: en kung, en drottning, två torn, två riddare, två biskopar och åtta bönder. Målet med spelet är att besegra kungen av motståndaren så att kungen är hotad och det finns inget sätt att göra ett drag utan att dö. Du spel ...

Föräldraskap Ordet Sökning SPELA ►

Föräldraskap ordet sökning

5
5 av 10 - 17440 röster
Spelas
102305
gånger

Föräldraskap bygger ord sökadressen spelet. Klicka och dra för att markera ord från spelplanen. Finska snabbt få tag på den största bonus poäng som du kan. Varje spel kommer att slumpmässigt placera en undergrupp av ord från biblioteket, så att varje spel är annorlunda.