Gratis Spel

Frogger

Iq intelligens spel

Frogger

Frogger Betyg: 4/10

Frogger spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Ett pusselspel där du spelar som en groda och måste ta bort alla Lily kuddar i varje nivå för att vinna. Instruktioner: Använd pilarna för att flytta.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 11048 gånger online. Klassificering 1513 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 710 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 11048 gånger
Frogger

Frogger, näckrosor, grodor, vilt logik

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Frogger för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här IQ Intelligens flash spel som heter Frogger. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Frogger och det är relaterat till IQ Intelligens. Vår nya spel Frogger är en av de bästa spelen i IQ Intelligens kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Frogger som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Frogger
TILLBAKA

Iq intelligens mest spelade spelen

Simpsons Korsord SPELA ►

Simpsons korsord

6
6 av 10 - 20270 röster
Spelas
121428
gånger

Vill du korsord? Tycker du att tv-serien Simpsons? Instruktioner: Använd musen för att välja en bild och skriva svaret. Du kan också klicka med vänster musknapp på frågan och skriv svaret. Ett klassiskt korsord som testar dina kunskaper om serien Simpsons. Visst vet du alla tecken, alla platser, allt detta kommer att hjälpa dig att slutföra spelet. Om du har sett många episoder att du känner igen alla tecken och har alla svaren. En intelligens problem för lite kul.

Online Schack SPELA ►

Online schack

5
5 av 10 - 11332 röster
Spelas
102881
gånger

Ett schack spel online! Försök att vinna det här online-spelet och få slut på kungen av motståndaren. Instruktioner: spelas på en 8x8 styrelse med 64 rutor. Vid första, varje spelare (en som leker med vita pjäser och en med svarta pjäser) kontroll 16 stycken: en kung, en drottning, två torn, två riddare, två biskopar och åtta bönder. Målet med spelet är att besegra kungen av motståndaren så att kungen är hotad och det finns inget sätt att göra ett drag utan att dö. Du spel ...

Föräldraskap Ordet Sökning SPELA ►

Föräldraskap ordet sökning

5
5 av 10 - 17436 röster
Spelas
101285
gånger

Föräldraskap bygger ord sökadressen spelet. Klicka och dra för att markera ord från spelplanen. Finska snabbt få tag på den största bonus poäng som du kan. Varje spel kommer att slumpmässigt placera en undergrupp av ord från biblioteket, så att varje spel är annorlunda.