Gratis Spel

Utrymme Helikopter

Helikopter spel

Utrymme helikopter

Utrymme Helikopter Betyg: 6/10

Utrymme helikopter spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna gratis online spel är en klassisk side-scroller skjutspel. Skärmen kommer att hålla på att rulla från höger till vänster så att det ser ut som du håller på att avancera, men när du flyttar rymdskepp kommer endast att flytta från det område som ges av spel som du kan se. Fiender kommer från höger och går vidare i samma hastighet som den bakgrunden kommer. De kommer alla att skjuta på dig, så att dina handlingar är mycket bra och mycket snabbt innan du utför dem. Använd pilarna på tangentbordet för att flytta utrymme helikopter, på A för att skjuta, kommer S-tangenten använder skölden (även om det bara kommer att vara effektiva i ett par sekunder), kommer tangenten D använder din EMP och P-tangenten pausar spelet. Dodge eller använd skölden för att absorbera fiendens kulor. Varje fiende bullet absorberas läggs till din EMP mätaren, och när din EMP mätaren är full kan du trycka på D-tangenten för att släppa det och det kommer att förstöra alla fiender på skärmen. När din hälsa bar är helt urladdat, kommer spelet slut.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6770 gånger online. Klassificering 3514 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 10 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6770 gånger
Utrymme Helikopter

Använd piltangenterna för att styra ditt skepp rörelser på skärmen. Fiender kommer att visas på höger sida av skärmen. Du kan antingen undvika deras skott, eller aktivera din sköld och absorbera deras skott. Som ni absorbera fiendens skott kommer din EMP laddningsnivå ökar. När EMP är fullt, kan du slå på D-tangenten för att avfyra EMP och förstöra alla fiender på skärmen! Spelet kan du också hålla ned A-knappen för att skjuta automatiskt. Försök att snabbt blåsa luckor i fiendens linje, sedan när de alla eld kommer det att finnas motsvarande luckor i deras skott där man kan ta skydd. Din sköld är kortlivade, men det enda sättet att ladda din EMP vapen ... så använd det försiktigt! Samla power-up rutor för att förbättra din eldkraft! De är typ av gula fyrkanter med en pistol dragen på dem. Se upp för power-ups glider genom rymden eftersom de är nyckeln till framsteg i senare nivåer! Försök med något av de senare nivåerna utan att uppgradera, och se vad som händer!

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Utrymme Helikopter för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Helikopter flash spel som heter Utrymme Helikopter. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Utrymme Helikopter och det är relaterat till Helikopter. Vår nya spel Utrymme Helikopter är en av de bästa spelen i Helikopter kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Utrymme Helikopter som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Utrymme Helikopter
TILLBAKA

Helikopter mest spelade spelen

Stridshelikopter SPELA ►

Stridshelikopter

5
5 av 10 - 10092 röster
Spelas
89472
gånger

Helikopter flygsimulator. Du måste flyga över fiendens territorium i din Gunship. Instruktioner: Använd musen för att undvika de plan, för om du blir träffad förlorar du spelet. Detta är ett av de bästa spelen i undvikande, där du måste undvika flygplan med din helikopter medan du kan. Inte kan skjuta, är spelet att flyga helikoptern fiender spelet trixande. Du kommer att få fler poäng beroende på den tid du hänga utan att krascha mot någon. Tänk på att när du flyger jetplan ...

Rädda Personer SPELA ►

Rädda personer

6
6 av 10 - 5412 röster
Spelas
67708
gånger

I det här spelet har du för att rädda fyra personer och transportera dem i en helikopter. Du använder piltangenterna eller bokstäverna W (upp) A (till vänster) S (till ned) och D (till höger) för att förflytta helikoptern och du puls på mellanslagstangenten för att rädda personer, du puls bokstaven P pausa spelet och bokstaven X för att vända helikopter från vänster till höger.

Flyga Helikopter SPELA ►

Flyga helikopter

6
6 av 10 - 5814 röster
Spelas
63309
gånger

flyga helikopter är ett enkelt beroendeframkallande spel om en helikopter som har att stanna kvar i luften och att resa så långt avstånd som möjligt Instruktioner: Tryck på musknappen för att flyga upp och inte trycker på musknappen göra sjunka. Ta tag i bränsle, försöka att inte krascha och resa så långt avstånd som möjligt.