Gratis Spel

Helikopter krig

Helikopter spel

Helikopter krig

Helikopter krig Betyg: 5/10

Helikopter krig spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis online-spel, kan du hoppa till cockpiten på en helikopter flygplan. I det här arkadskjutspel kämpar mot terrorister och mer över två kontinenter och 11 actionspäckade nivåer. Använd uppåt-och nedåtpilarna på tangentbordet för att öka eller minska hastigheten, och vänster och höger för att vända. Med mellanslagstangenten för att skjuta dina vapen. Fly genom himlen och döda alla fiender du kan. Det är ett roligt och beroendeframkallande spel till pilotshelikoptrar.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 15002 gånger online. Klassificering 1339 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 506 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 15002 gånger
Helikopter krig

Helikopter krig som måste korsa fiendens territorium för att sluta skjuta alla helikoptrar och flygplan för fienden. Luft slår din strids helikopter över en stad i ruiner. En stad som har förstörts av kriget och nu måste du flyga för att utföra ditt uppdrag. Lotsa en helikopter är en mycket svår uppgift, men ännu mer så när fiendens flygplan inte längre attackera dig och jaga dig hela tiden. Ge inte upp och leta efter extra vapen gömda bland fienderna blir vikta. Övervinna din bästa poäng och lära sig att bli stridspilot.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Helikopter krig för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Helikopter flash spel som heter Helikopter krig. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Helikopter krig och det är relaterat till Helikopter. Vår nya spel Helikopter krig är en av de bästa spelen i Helikopter kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Helikopter krig som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Helikopter krig
TILLBAKA

Helikopter mest spelade spelen

Stridshelikopter SPELA ►

Stridshelikopter

5
5 av 10 - 10092 röster
Spelas
89472
gånger

Helikopter flygsimulator. Du måste flyga över fiendens territorium i din Gunship. Instruktioner: Använd musen för att undvika de plan, för om du blir träffad förlorar du spelet. Detta är ett av de bästa spelen i undvikande, där du måste undvika flygplan med din helikopter medan du kan. Inte kan skjuta, är spelet att flyga helikoptern fiender spelet trixande. Du kommer att få fler poäng beroende på den tid du hänga utan att krascha mot någon. Tänk på att när du flyger jetplan ...

Rädda Personer SPELA ►

Rädda personer

6
6 av 10 - 5412 röster
Spelas
67708
gånger

I det här spelet har du för att rädda fyra personer och transportera dem i en helikopter. Du använder piltangenterna eller bokstäverna W (upp) A (till vänster) S (till ned) och D (till höger) för att förflytta helikoptern och du puls på mellanslagstangenten för att rädda personer, du puls bokstaven P pausa spelet och bokstaven X för att vända helikopter från vänster till höger.

Flyga Helikopter SPELA ►

Flyga helikopter

6
6 av 10 - 5814 röster
Spelas
63309
gånger

flyga helikopter är ett enkelt beroendeframkallande spel om en helikopter som har att stanna kvar i luften och att resa så långt avstånd som möjligt Instruktioner: Tryck på musknappen för att flyga upp och inte trycker på musknappen göra sjunka. Ta tag i bränsle, försöka att inte krascha och resa så långt avstånd som möjligt.