Gratis Spel

Flyga Helikopter

Helikopter spel

Flyga helikopter

Flyga Helikopter Betyg: 6/10

Flyga helikopter spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

flyga helikopter är ett enkelt beroendeframkallande spel om en helikopter som har att stanna kvar i luften och att resa så långt avstånd som möjligt Instruktioner: Tryck på musknappen för att flyga upp och inte trycker på musknappen göra sjunka. Ta tag i bränsle, försöka att inte krascha och resa så långt avstånd som möjligt.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 63309 gånger online. Klassificering 216 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 5814 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 63309 gånger
Flyga Helikopter

resor, bensin, flyg, helikopter,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Flyga Helikopter för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Helikopter flash spel som heter Flyga Helikopter. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Flyga Helikopter och det är relaterat till Helikopter. Vår nya spel Flyga Helikopter är en av de bästa spelen i Helikopter kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Flyga Helikopter som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Flyga Helikopter
TILLBAKA

Helikopter mest spelade spelen

Stridshelikopter SPELA ►

Stridshelikopter

5
5 av 10 - 10092 röster
Spelas
89472
gånger

Helikopter flygsimulator. Du måste flyga över fiendens territorium i din Gunship. Instruktioner: Använd musen för att undvika de plan, för om du blir träffad förlorar du spelet. Detta är ett av de bästa spelen i undvikande, där du måste undvika flygplan med din helikopter medan du kan. Inte kan skjuta, är spelet att flyga helikoptern fiender spelet trixande. Du kommer att få fler poäng beroende på den tid du hänga utan att krascha mot någon. Tänk på att när du flyger jetplan ...

Rädda Personer SPELA ►

Rädda personer

6
6 av 10 - 5412 röster
Spelas
67708
gånger

I det här spelet har du för att rädda fyra personer och transportera dem i en helikopter. Du använder piltangenterna eller bokstäverna W (upp) A (till vänster) S (till ned) och D (till höger) för att förflytta helikoptern och du puls på mellanslagstangenten för att rädda personer, du puls bokstaven P pausa spelet och bokstaven X för att vända helikopter från vänster till höger.

Flyer Skicklig SPELA ►

Flyer skicklig

4
4 av 10 - 1598 röster
Spelas
28323
gånger

Du kommer att vilja spela igen och igen. Syftet med detta spel är att undvika plan kollision. Prova att överleva minst 20 sekunder! Om du kan göra detta i 2 minuter - du är ett geni! Instruktioner: undvika andra flygplan så länge du kan! Spela med musen, och lycka till!