Gratis Spel

Gungar på Halloween

Halloween spel

Gungar på halloween

Gungar på Halloween Betyg: 6/10

Gungar på halloween spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Prova den här helt nya mini-spel för Halloween. Sling själv till gripskopor att samla in all godis. Ju snabbare du klättra upp, desto mer godis finns. Se upp för de onda spöken och pumpor! Använd musen för att spela och har en stor Halloween!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 13521 gånger online. Klassificering 1319 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 760 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 13521 gånger
Gungar på Halloween

Halloween, Gungar, swing, pumpa,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Gungar på Halloween för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Halloween flash spel som heter Gungar på Halloween. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Gungar på Halloween och det är relaterat till Halloween. Vår nya spel Gungar på Halloween är en av de bästa spelen i Halloween kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Gungar på Halloween som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Gungar på Halloween
TILLBAKA

Halloween mest spelade spelen

Halloween Spelmaskin SPELA ►

Halloween spelmaskin

4
4 av 10 - 17760 röster
Spelas
175509
gånger

Spela detta roliga spel och njuta av spel ditt virtuella pengar på denna underhållande spelmaskin. Försök att få så många matcher som möjligt, och vinna partiet virtuella poäng! Njut och ha kul!

Skallen SPELA ►

Skallen

5
5 av 10 - 7052 röster
Spelas
100247
gånger

Håll skallen i luften genom att klicka på den och samla in power ups. Instruktioner: Använd den vänstra knappen på musen för att hålla skallen i luften.

Halloween: Kurragömma SPELA ►

Halloween: kurragömma

4
4 av 10 - 5652 röster
Spelas
81360
gånger

Musse Pigg har gömt i brev den mest berömda Halloween-fest. Du måste hitta vilka är desamma. Välj ett kort och hitta din partner identiska genom att klicka på en annan siffra som är på hans sida. Om samma bild match, de försvinner. Om de inte gör det, kom ihåg vad du såg och hålla på att klicka! För speciella plattor: spöken, fri från alla brickor i den raden. Tid, bromsar klockan, så klickar du snabbt. Öga, visar alla plattor på skärmen. Du måste vara försiktig, om en rad ...