Gratis Spel

Vatten Gormitis

Gormiti spel

Vatten Gormitis

Vatten Gormitis Betyg: 5/10

Vatten Gormitis spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Hav Gormitis nå detta gratis på nätet spel. Du kan välja att hantera två gormitis: Lavion, lava Gormiti eller noctis, luft Gormiti och måste möta havet Gormitis bor i havsbotten. Till rörelse att använda piltangenterna.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 53473 gånger online. Klassificering 297 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 1964 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 53473 gånger
Vatten Gormitis

luft stam Gormiti, hav stam Gormiti, lava stam Gormiti, noctis, Lavion,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Vatten Gormitis för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Gormiti flash spel som heter Vatten Gormitis. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Vatten Gormitis och det är relaterat till Gormiti. Vår nya spel Vatten Gormitis är en av de bästa spelen i Gormiti kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Vatten Gormitis som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Vatten Gormitis
TILLBAKA

Gormiti mest spelade spelen

Gormiti Minne SPELA ►

Gormiti Minne

4
4 av 10 - 22030 röster
Spelas
218160
gånger

Bilderna av gormitis är rörig, behöver dina hjältar hjälpa till att sortera dem. Klicka på vänster musknapp för att se bilder och hitta gömda par. Var uppmärksam på tid att bläddra igenom andra nivåer!

Färgläggning Gormiti Tecken SPELA ►

Färgläggning Gormiti Tecken

5
5 av 10 - 20876 röster
Spelas
174199
gånger

I denna färg spelet kan du välja mellan fyra olika gormitis kan du färg Barbataus till Carrapax, Helios eller Kollossus. Du kan skriva ut din bild att visa för alla dina vänner i skolan, och därmed utöka din samling av Gormitis.

Gormiti Lava Hopp SPELA ►

Gormiti Lava Hopp

2
2 av 10 - 4742 röster
Spelas
98379
gånger

I det här gratis på nätet spel du måste hoppa lavan sprickan där det finns Lavión, försöker ditt hopp längre. Du kan välja så Gheos hoppare, jorden Gormiti eller Tasarus, skogen Gormiti.