Gratis Spel

Var på Jorden

Geografi spel

Var på jorden

Var på Jorden Betyg: 6/10

Var på jorden spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Om du tror att du vet i hela världen, bevisa det i detta gratis på nätet spel. Denna geografi blixt spel kommer att visa dig ett fotografi av en byggnad med hans namn, och du måste hitta den på världskartan. Ju närmare du kommer till den exakta platsen du får fler poäng. När du är klar kan du dela dina resultat. Du kan spela flera gånger, eftersom visade byggnader och konstruktioner kommer att vara annorlunda.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 21011 gånger online. Klassificering 1041 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 632 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 21011 gånger
Var på Jorden

En gratis blixt spel att lära sig geografi och upptäcka de mest berömda byggnader och monument i världen, se sina bilder. Om du gillar att resa, gå med oss ​​för en rundtur i världen.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Var på Jorden för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Geografi flash spel som heter Var på Jorden. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Var på Jorden och det är relaterat till Geografi. Vår nya spel Var på Jorden är en av de bästa spelen i Geografi kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Var på Jorden som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Var på Jorden
TILLBAKA

Geografi mest spelade spelen

Kunskaper i Geografi SPELA ►

Kunskaper i geografi

6
6 av 10 - 11432 röster
Spelas
179290
gånger

Vet du var är alla länder i världen? Så med det här spelet kommer du att veta. Spelet har två delar: - Metoder för att lära - Konkurrens för att spela Du kan välja världsdel du vill spela och hitta alla länder som ni föreslagit.

Huvudstäder i Världen SPELA ►

Huvudstäder i världen

6
6 av 10 - 9556 röster
Spelas
137010
gånger

I denna geografi spel måste du svara på de frågor som datorn säger till dig. Du får 75 poäng om du gissar svaret och du förlorar 50 poäng om du misslyckas. Du förlorar en tändsticka när du inte 6 gånger. Du måste klicka på svaret, som du tror att det är rätt med musen. Det här spelet är en geografisk version av \"Vem vill bli miljonär?\".

Hitta den Stad SPELA ►

Hitta den stad

6
6 av 10 - 6384 röster
Spelas
122865
gånger

Hur mycket vet du om världens geografi? I det här spelet kan du visa dina kunskaper i geografi. Du kommer att få svara på det test som passerar nivåer. Du kommer att hitta den stad som spelet berättar för dig. London, Zagreb eller Kampala i Uganda ... spelet ger dig poäng beroende på hur nära du kan lokalisera staden på kartan.