Gratis Spel

Frisören

Frisör spel

Frisören

Frisören Betyg: 3/10

Frisören spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Hjälp Jeanne för att öppna sin nya frisersalong och få en bra start genom att ge god kundservice. Hjälp henne att klippa hår, färga hår, tvätta håret och göra allt du kan göra i en frisör! Samla så mycket poäng som du kan innan tiden tar slut!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 11157 gånger online. Klassificering 2023 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 3.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 140 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 11157 gånger
Frisören

frisör, frisyr, hårfärgningsmedel,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Frisören för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Frisör flash spel som heter Frisören. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Frisören och det är relaterat till Frisör. Vår nya spel Frisören är en av de bästa spelen i Frisör kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Frisören som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Frisören
TILLBAKA

Frisör mest spelade spelen

Var Frisörstolar SPELA ►

Var frisörstolar

6
6 av 10 - 2834 röster
Spelas
48604
gånger

I det här flickor spelet arbetar du i en skönhetssalong och du måste klicka på en bild som visas i den högra sidan av skärmen eller klicka på ikonen \"mönster\" och du måste göra för att kunden har denna frisyr eller en bra frisyr. För att göra denna verksamhet, måste du klicka på ikoner som visas på båda sidor av skärmen för att klippa, kamma, mögel, smidig och färg i håret. När du har avslutat, måste du klicka på ikonen \"visa\" och datorn kommer att säga till dig o ...

Kamma en Flicka SPELA ►

Kamma en flicka

5
5 av 10 - 1956 röster
Spelas
38378
gånger

I det här flickor spel måste du kamma en flicka i en skönhetssalong. Att kamma henne måste du klicka på frisyr som du gillar mer den med musen. För att få frisyr som du har valt, måste du klicka på multna, gaffeln, de lockar, den palett av färger och andra element. När du har avslutat, kommer datorn att säga till dig ditt resultat uttryckt i procent.

Ordna en Flicka Till ett Datum SPELA ►

Ordna en flicka till ett datum

5
5 av 10 - 1322 röster
Spelas
26444
gånger

I det här flickor spel, du är en frisör som arbetar i en skönhetssalong och du måste klippa, kamma, mögel, smidig och färg håret en flicka till en dag med sin pojkvän. För att göra detta aktiviteter måste du klicka på multna, gaffeln, de lockar, den palett av färger och du efter klickar på flickans hår.