Gratis Spel

Fiske Mästare

Fiske spel

Fiske mästare

Fiske Mästare Betyg: 7/10

Fiske mästare spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis på nätet spel, allt du gör fånga och tävla! Haken värdefull fisk, hantera din mask utbudet och försöka samla bonusar! Kasta din stav håller musknappen och släppa den. Att dra från staven, håll ned musknappen igen. Och om en fisk biter, hålla hålla musknappen medan du flyttar musen upp och ner. Arbeta dig igenom sex fiske hål som du försöker bli Fiske Mästare!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 17771 gånger online. Klassificering 1189 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 266 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 17771 gånger
Fiske Mästare

Fiske är fångst av fisk eller andra vattenlevande arter från deras naturliga miljö. Dessa arter kan vara kräftdjur, blötdjur och andra ryggradslösa djur, plus några däggdjur när det gäller österländska kulturer.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Fiske Mästare för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Fiske flash spel som heter Fiske Mästare. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Fiske Mästare och det är relaterat till Fiske. Vår nya spel Fiske Mästare är en av de bästa spelen i Fiske kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Fiske Mästare som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Fiske Mästare
TILLBAKA

Fiske mest spelade spelen

Tokig Fiske SPELA ►

Tokig fiske

5
5 av 10 - 7448 röster
Spelas
113870
gånger

Fiske många fiskar du kan på en begränsad tid. När du fånga en fisk som man måste släppa in den i korgen. Spelet är lätt, enkelt klick med musen när kroken är i rätt vinkel för att fånga en fisk eller släppa den i korgen.

Goldfish Bowl SPELA ►

Goldfish bowl

5
5 av 10 - 7700 röster
Spelas
90947
gånger

I detta otroligt beroendeframkallande fiske spel som du måste hinna med de mest värdefulla objekt med krok av fiskare som svänger fram och tillbaka. Massor av olika nivåer med utmanande pussel och vacker fisk. Är det champagne och kaviar på dig eller är det ett gammalt gummi däck som är ditt öde? Fångstplanen kroken svänger fram och tillbaka. Fånga de värdefulla ex genom att skicka ner kroken i rätt tid. Det kommer att fånga första objektet ansluts till. Om du fånga samma t ...

Tjäna Pengar Fiske SPELA ►

Tjäna pengar fiske

3
3 av 10 - 3266 röster
Spelas
49137
gånger

I det här spelet måste du fiska för att få pengar. Att fiska, kommer du att använda sidan pilarna för att flytta båten till nedåtpilen rulle på spö, det upp-knappen för att komma i båten den fisk som har fiskats och mellanslagstangenten till krok ändra anger bokstaven S i ljud och bokstaven P för att pausa spelet.