Gratis Spel

Tjäna Pengar Fiske

Fiske spel

Tjäna pengar fiske

Tjäna Pengar Fiske Betyg: 3/10

Tjäna pengar fiske spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet måste du fiska för att få pengar. Att fiska, kommer du att använda sidan pilarna för att flytta båten till nedåtpilen rulle på spö, det upp-knappen för att komma i båten den fisk som har fiskats och mellanslagstangenten till krok ändra anger bokstaven S i ljud och bokstaven P för att pausa spelet.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 48955 gånger online. Klassificering 332 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 3.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 3266 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 48955 gånger
Tjäna Pengar Fiske

fisk, pengar, båt,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Tjäna Pengar Fiske för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Fiske flash spel som heter Tjäna Pengar Fiske. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Tjäna Pengar Fiske och det är relaterat till Fiske. Vår nya spel Tjäna Pengar Fiske är en av de bästa spelen i Fiske kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Tjäna Pengar Fiske som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Tjäna Pengar Fiske
TILLBAKA

Fiske mest spelade spelen

Tokig Fiske SPELA ►

Tokig fiske

5
5 av 10 - 7448 röster
Spelas
113717
gånger

Fiske många fiskar du kan på en begränsad tid. När du fånga en fisk som man måste släppa in den i korgen. Spelet är lätt, enkelt klick med musen när kroken är i rätt vinkel för att fånga en fisk eller släppa den i korgen.

Goldfish Bowl SPELA ►

Goldfish bowl

5
5 av 10 - 7700 röster
Spelas
90793
gånger

I detta otroligt beroendeframkallande fiske spel som du måste hinna med de mest värdefulla objekt med krok av fiskare som svänger fram och tillbaka. Massor av olika nivåer med utmanande pussel och vacker fisk. Är det champagne och kaviar på dig eller är det ett gammalt gummi däck som är ditt öde? Fångstplanen kroken svänger fram och tillbaka. Fånga de värdefulla ex genom att skicka ner kroken i rätt tid. Det kommer att fånga första objektet ansluts till. Om du fånga samma t ...

Fångst Fiskar att Ät SPELA ►

Fångst fiskar att Ät

3
3 av 10 - 2028 röster
Spelas
34386
gånger

I det här spelet måste du fånga fisk att äta. För att göra detta måste du fiska i den ordning som visas på menyn i vänstra hörnet. Du måste trycka på mellanslagstangenten för att släppa den avslutande kroken.