Gratis Spel

Goldfish Bowl

Fiske spel

Goldfish bowl

Goldfish Bowl Betyg: 5/10

Goldfish bowl spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta otroligt beroendeframkallande fiske spel som du måste hinna med de mest värdefulla objekt med krok av fiskare som svänger fram och tillbaka. Massor av olika nivåer med utmanande pussel och vacker fisk. Är det champagne och kaviar på dig eller är det ett gammalt gummi däck som är ditt öde? Fångstplanen kroken svänger fram och tillbaka. Fånga de värdefulla ex genom att skicka ner kroken i rätt tid. Det kommer att fånga första objektet ansluts till. Om du fånga samma typ av objekt flera gånger i rad poängen ökar. Klicka i akvarium eller tryck på nedåtpilen på tangentbordet för att skicka krok nedåt. Det kommer alltid att resa i det nuvarande vinkel. Om du vill använda Extra fiske linje trycker uppil. Den Sturgeon fisk kommer att minska kaviar burkar när du träffar dem. Prova och slog den flera gånger innan det försvinner igen. The Blowfish exploderar på effekter och förstör närliggande objekt.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 90793 gånger online. Klassificering 134 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 7700 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 90793 gånger
Goldfish Bowl

clown fisk, guldfisk, fiske, stör fisk, kaviar burkar, blowfish,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Goldfish Bowl för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Fiske flash spel som heter Goldfish Bowl. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Goldfish Bowl och det är relaterat till Fiske. Vår nya spel Goldfish Bowl är en av de bästa spelen i Fiske kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Goldfish Bowl som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Goldfish Bowl
TILLBAKA

Fiske mest spelade spelen

Tokig Fiske SPELA ►

Tokig fiske

5
5 av 10 - 7448 röster
Spelas
113717
gånger

Fiske många fiskar du kan på en begränsad tid. När du fånga en fisk som man måste släppa in den i korgen. Spelet är lätt, enkelt klick med musen när kroken är i rätt vinkel för att fånga en fisk eller släppa den i korgen.

Tjäna Pengar Fiske SPELA ►

Tjäna pengar fiske

3
3 av 10 - 3266 röster
Spelas
48955
gånger

I det här spelet måste du fiska för att få pengar. Att fiska, kommer du att använda sidan pilarna för att flytta båten till nedåtpilen rulle på spö, det upp-knappen för att komma i båten den fisk som har fiskats och mellanslagstangenten till krok ändra anger bokstaven S i ljud och bokstaven P för att pausa spelet.

Fångst Fiskar att Ät SPELA ►

Fångst fiskar att Ät

3
3 av 10 - 2028 röster
Spelas
34386
gånger

I det här spelet måste du fånga fisk att äta. För att göra detta måste du fiska i den ordning som visas på menyn i vänstra hörnet. Du måste trycka på mellanslagstangenten för att släppa den avslutande kroken.