Gratis Spel

Drake Krigare

Drakar spel

Drake krigare

Drake Krigare Betyg: 7/10

Drake krigare spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Du är en Drake krigare och din uppgift är att resa norrut för att rädda din älskade från Drake och återställa friheten till landet. I processen kommer din stöta på många fladdermöss och skelett. Samla brand sprit kan också hjälpa dig att få poäng (röd) eller hälsa (blå). Som Drake krigare frigör djur sprit han kommer att ta på deras utseende och förmågor. Varje djur totem har olika hastighet, försvar, attack och hoppa sortiment.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9947 gånger online. Klassificering 2264 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 156 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9947 gånger
Drake Krigare

I denna fri plattform spelare, är huvudpersonen, Drake krigare, beredda att ge upp sitt liv för att få frihet att marken och hans älskade en.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Drake Krigare för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Drakar flash spel som heter Drake Krigare. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Drake Krigare och det är relaterat till Drakar. Vår nya spel Drake Krigare är en av de bästa spelen i Drakar kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Drake Krigare som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Drake Krigare
TILLBAKA

Drakar mest spelade spelen

Vägen av Draken SPELA ►

Vägen av draken

6
6 av 10 - 3806 röster
Spelas
48901
gånger

I det här spelet är du en drake och du måste tävla i den snabbast möjliga tid, men se upp de faror som finns på vägen. Du använder piltangenterna för att tränga undan och mellanslagstangenten för att hoppa.

Den Destruktorer Draken SPELA ►

Den destruktorer draken

6
6 av 10 - 2388 röster
Spelas
48746
gånger

I det här spelet är du den enda draken och måste skapa eldklot att förstöra torn och kontrollcentraler. Du använder piltangenterna eller bokstäverna W (upp), A (till vänster), S (till ned) och D (till höger) att ersätta och vänster knapp mus att attackera.

Draken och Skyttar SPELA ►

Draken och skyttar

5
5 av 10 - 1518 röster
Spelas
44214
gånger

I det här spelet är du en drake och du måste fånga extra obligationer, döda bågskyttarna som kan döda dig med pilarna som är skjutna av bågskyttar och fånga kanjoner att kasta eld bollar att döda dig. Du flyttar musen för att tränga undan och du puls vänster knapp mus för att döda bågskyttar.