Gratis Spel

Drake 3D

Drakar spel

Drake 3d

Drake 3D Betyg: 6/10

Drake 3d spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Detta gratis på nätet spel är en lysande 3D ​​actionspel där du kan flyga, spotta eld och försöka undvika hindren. Mycket atmosfärisk. Bli en drake och flyga genom denna fantastiska 3D fantasivärld. Detta spel ger dig kontroll över Salamond, en brand andas drake. Flyga över hela kontinenten och besegra de gamla djuren som allemansrätten landet.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 11806 gånger online. Klassificering 1840 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 346 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 11806 gånger
Drake 3D

Du kommer in i en mystisk värld full av faror. Du är en flygande drake som kämpar mot de onda krafterna. Flytta med musen och håll knappen för att kasta eld. Vissa objekt kan tas genom att helt enkelt gå igenom dem.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Drake 3D för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Drakar flash spel som heter Drake 3D. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Drake 3D och det är relaterat till Drakar. Vår nya spel Drake 3D är en av de bästa spelen i Drakar kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Drake 3D som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Drake 3D
TILLBAKA

Drakar mest spelade spelen

Vägen av Draken SPELA ►

Vägen av draken

6
6 av 10 - 3806 röster
Spelas
49148
gånger

I det här spelet är du en drake och du måste tävla i den snabbast möjliga tid, men se upp de faror som finns på vägen. Du använder piltangenterna för att tränga undan och mellanslagstangenten för att hoppa.

Den Destruktorer Draken SPELA ►

Den destruktorer draken

6
6 av 10 - 2388 röster
Spelas
49016
gånger

I det här spelet är du den enda draken och måste skapa eldklot att förstöra torn och kontrollcentraler. Du använder piltangenterna eller bokstäverna W (upp), A (till vänster), S (till ned) och D (till höger) att ersätta och vänster knapp mus att attackera.

Draken och Skyttar SPELA ►

Draken och skyttar

5
5 av 10 - 1518 röster
Spelas
44494
gånger

I det här spelet är du en drake och du måste fånga extra obligationer, döda bågskyttarna som kan döda dig med pilarna som är skjutna av bågskyttar och fånga kanjoner att kasta eld bollar att döda dig. Du flyttar musen för att tränga undan och du puls vänster knapp mus för att döda bågskyttar.