Gratis Spel

Virtuell Kattunge

Djur spel

Virtuell kattunge

Virtuell Kattunge Betyg: 6/10

Virtuell kattunge spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Vill du ha en katt som husdjur? Om du inte kan ha en riktig en, åtminstone du kan ta hand om denna kattunge hygien. Du kan prata på mikrofonen är ansluten till datorn, ge det en bra bad, torka pälsen med hjälp av hårtork, rena tänder och strök kattungen på olika kroppsdelar. Denna förtjusande orange katt kommer till din dator med den här virtuella husdjur spel.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 14223 gånger online. Klassificering 1418 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 906 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 14223 gånger
Virtuell Kattunge

Flash spel virtuell katt vård. Nätet spel virtuella husdjur, en kattunge du kan tvätta, torka håret eller borsta tänderna. Caress denna katt som din egen virtuella husdjur. Han kommer alltid att vänta på dig på vår hemsida, så att du går honom när som helst.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Virtuell Kattunge för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Virtuell Kattunge. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Virtuell Kattunge och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Virtuell Kattunge är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Virtuell Kattunge som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Virtuell Kattunge
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25356 röster
Spelas
205259
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8396 röster
Spelas
137503
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8144 röster
Spelas
81490
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!