Gratis Spel

Vesslor med Raketer

Djur spel

Vesslor med raketer

Vesslor med Raketer Betyg: 2/10

Vesslor med raketer spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här gratis online spel, är målet att lansera vesslor till målen i varje nivå. Klicka och håll musen för att justera vinkeln och kraft att starta vessla med en raket. Kasta den på väggar, tak eller golv för att nå svåra områden. Försök att hålla vesslan så nära mitten av målet som möjligt. Möta eller överträffa nivån par att gå vidare till nästa nivå. För att få maximal eldkraft, måste du tid det så att du startar vessla när pilen är så stor som möjligt. Experimentera med olika vinklar för att träffa svåra mål. Gå till den nivå välja skärm mellan nivåer för att se en karta över det nästa nivå.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6046 gånger online. Klassificering 3599 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 2.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Betyg baseras på 2 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6046 gånger
Vesslor med Raketer

Helt enkelt kasta vesslor på mål i varje nivå. Håll musknappen för att ställa in vinkeln där du kommer att kasta vesslan, och för att justera styrkan där raketen kommer att kastas. Raketen kommer att studsa mot väggarna, mark, tak och allt, så dra nytta av detta för att nå ditt mål. Målet värdering kommer att visas i det övre högra hörnet på skärmen. Du måste göra mål åtminstone att gå vidare till nästa nivå. Om du hittar ett litet mål, försöka nå den, eftersom poängen belöningen är galen.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Vesslor med Raketer för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Djur flash spel som heter Vesslor med Raketer. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Vesslor med Raketer och det är relaterat till Djur. Vår nya spel Vesslor med Raketer är en av de bästa spelen i Djur kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Vesslor med Raketer som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Vesslor med Raketer
TILLBAKA

Djur mest spelade spelen

Charlie, Det Anka SPELA ►

Charlie, det anka

6
6 av 10 - 25350 röster
Spelas
205061
gånger

Instruktioner: Försök att nå slutet av varje nivå, samla mynt och diamanter. Du måste övervinna alla hinder. Hoppa på fiender du dödar. Plattform spel som har en söt anka som heter Charlie. Springa och hoppa genom nivåer, greppa vapen och försök att överleva. Du måste gå en skog där djuren måste jaga och attackera dig som grodor eller bin. Prova de andra djuren inte röra och gå till botten av skärmen. Samla alla de priser du kan i varje nivå. Mario-stil plattform spel om en ...

Bull vs Ko SPELA ►

Bull vs ko

4
4 av 10 - 8394 röster
Spelas
137349
gånger

Djuret valfritt (den ko eller tjur) tävlar mot varandra i ett bröd äter konkurrens. Hjälp ditt tävlande att vinna genom att klicka så fort du kan på den vänstra knappen på musen ...

Liten Pirayor SPELA ►

Liten pirayor

6
6 av 10 - 8138 röster
Spelas
81322
gånger

Du är en liten Pirayor, men inte för länge! Ditt mål är att simma omkring och äta så många små som möjligt för att så småningom växa till ett enormt Pirayor. Var noga med att inte fastna med större fisk, eftersom de inte har problem att äta dig. Lycka till!